FITSTEED™ - hevoskoulutus.fi
Fitsteed personal trainer

Ensimmäiset hevosille suunnatut personal training -paketit Suomessa

Autamme sinua ja hevostasi liikkumaan ja treenaamaan turvallisesti ja monipuolisesti tavoitteestanne tai lähtötasostanne riippumatta. Oli tavoitteenanne sitten nuoren hevosen fysiikan kehittäminen, toipilaan kuntouttaminen tai vaikka ylipainoisen hevosen treenaaminen, meiltä löydät juuri sinun hevosellesi sopivan vaihtoehdon.

Opetetaan hevonen tekemään oikein

FITSTEED™-treenipakettien avulla opit kehittämään hevosesi fyysistä kestävyyttä, pitämään yllä joustavaa liikkuvuutta ja ennaltaehkäisemään mahdollisia rasitusvammoja.

Vie hevosesi kehonhuolto uudelle tasolle!

Hevosellesi joogaa tai pilatesta tai vaikka molempia

Hevonen tarvitsee monipuolisia liikkuvuusharjoituksia ja kehonhuoltoa.

FITSTEED™ personal training -paketin avulla saat monipuolisuutta hevosesi treenaamiseen ja opit kehittämään hevosesi fysiikkaa juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

 

Porkkanavenytykset

FITSTEED™ paketit sopivat hevosesi muun valmennuksen täydennykseksi tai voimme suunnitella kokonaan oman ohjelma sinulle ja hevosellesi.

Yksilöllisesti suunniteltu ohjelma, säännölliset käyntikerrat ja tulosten aktiivinen seuraaminen lisäävät motivaatiota ja antavat puhtia harjoitteluun.

Ole oman hevosesi personal trainer

Pääset seuraamaan aktiivisesti ja tarkasti hevosesi kehitystä. Arviointikäynnillä arvioidaan hevosen lihaksistoa, elastisuutta ja liikkumista sekä hevosen mahdollisia haasteita liikkumisessa ja valmennuksessa.

Hevoselle valitaan sopivat tehtävät liiketestien ja pisteytyksen mukaan. Jokaisella käyntikerralla tehdään myös tarvittavaa lihashuoltoa kehon ongelmakohdille, jolloin saadaan entistä enemmän tehoa liikkeen korjaamiseen tai vahvistamiseen.

Jokaisella käyntikerralla seurataan hevosen fyysistä kehitystä. Pääset seuraamaan kotitehtävien vaikutusta hevosen kehoon.

Fitsteed seurantalomake
Jokaisella käyntikerralla mitataan hevosen fyysistä kehitystä.

 

Saat käyntikertojen välille hevosesi tarpeisiin suunnitellut kotitehtävät. Kotitehtäviä harjoitellaan yhteisillä jumppa käynneillä ja niitä voidaan jatkaa seurantajakson jälkeenkin. Kotitehtävät rakennetaan hevosen liikkumisen ja lihaksiston perusteella.

Parhaaseen tulokseen päästään säännöllisellä ja tavoitteellisella harjoittelulla. Saat jokaisella kerralla ohjeet miten erilaisia liikkeitä tehdään ja mihin liikkeet vaikuttavat. Opit samalla hevosen anatomiasta ja biomekaniikasta. Nämä tiedot ovat helposti siirrettävissä hevosen muuhunkin valmennukseen.

Hevosen muoto

Kaikki harjoitukset toimivat tukena hevosen jokapäiväiselle valmennukselle. Halutessasi voimme rakentaa kokonaisen valmennusohjelman.

Oli tavoitteesi hevosen laihduttaminen, kunnon nostaminen tai jonkin kehollisen ongelman ratkaiseminen, rakennetaan yhdessä ohjelma sen mukaisesti.

Kaikille hevosille sopii monipuolinen valmennus. Saatte vaihtelua tekemiseen ja pääset aktivoimaan hevosen lihaksistoa ja liikettä monipuolisesti.

Tehtävistä valtaosa tehdään maasta käsin, mutta ovat siirrettävissä ratsastukseen ja osa myös ajamiseen. Maasta käsin pääset seuraamaan hevosesi kehitystä ja liikettä uudesta näkökulmasta ja korjaamaan mahdollisia liikeratavirheitä tehokkaammin. Samalla pääset tutustumaan hevoseesi uudella tavalla ja saat uusia näkökulmia sen valmennukseen.

Kirjallisten kotitehtävien lisäksi osaan kursseista kuuluu verkkokurssi pohjatietojesi syventämiseksi. Ymmärrät paremmin mihin tehtävillä pyritään ja miten ne olisi hyvä suorittaa ja miksi.

Hevosen jumppaamisen perusteet -verkkokurssi (tulossa pian) kuuluu kaikkiin personal training paketteihin. Kurssilla käsitellään pintapuolisesti hevosen anatomiaa, liikemekaniikkaa sekä eri varusteita joilla hevosta voidaan jumpata.

Et siis tarvitse aikaisempaa anatomian tuntemusta, eikä sinun tarvitse olla virtuoosi hevosen jumppaamisessa, näillä tiedoilla pääset heittämällä uudelle tasolle hevosen liikkumisen kiehtovassa maailmassa ja opit uusia taitoja ammattilaisen ohjauksessa.

Kenelle?

FITSTEED™ paketit sopivat kaikille hevosen omistajille ja liikuttajille. Tehtävät sovitetaan aina yksilöllisesti hevosen fysiikan, osaamisen ja omistajan osaamisen mukaan.

Paketeista on tykännyt niin ensihevosen tuoreet omistajat kuin kokeneet kilparatsastajat. Kaikki ovat oppineet uutta hevosen liikkumisesta, fysiikasta ja hevosen opettamisesta.

Sinulle riittää kiinnostus hevosesi fyysiseen kehitykseen, ripaus ennakkoluulottomuutta ja hieman huumorintajua – näillä pääsee jo pitkälle. Pakettien avulla voit nostaa osaamisesi aivan uudelle tasolle ja saat uusia näkökulmia ja ideoita hevosen kanssa toimimiseen.

Minkä paketin valitsen?

Pakettien ero on pakettien sisältämissä verkkokursseissa sekä käyntien määrässä.

Kaikki konkreettinen toiminta, jumppaaminen sovitetaan aina yksilöllisesti hevosen ja omistajan tarpeiden mukaan arviointikäynnin ja seurannan perusteella.

Pakettien hintaan vaikuttaa välimatka. 50-150km Ikaalisista sisältää matkakulut tälle matkalle. Jos asut kauempana, kysy lisää sähköpostilla (miisa @hevoskoulutus.fi).

Ruokintasuunnitelmalla vai ilman?

Voit valita paketin ruokintasuunnitelmalla tai ilman. Ruokintasuunnitelmaa varten tarvitaan heinä- ja kivennäisanalyysi.

Ruokintasuunnitelman toteuttaa Axequestrian Leena Jokinen, hevostalousagrologi (AMK).

 

Minkä ikäiselle hevoselle paketit sopivat?

Paketit sopivat kaikille hevosille, rotuun, käyttöön tai ikään katsomatta!

 

 

 

Kehonhuoltoa tehokkaimmillaan!

Nyt saat kaksi asiaa samassa paketissa! Hevosen kehonhuollon sekä jumppaamisen ohjeineen. Tiedät miksi, mitä ja miten jumpata ja ohjaan sinua olemaan oman hevosesi personal trainer.

Jumpan ja kehonhuollon lisäksi saat verkkokurssilta vahvat pohjatiedot hevosen liikkeen kiehtovasta maailmasta, sekä jokaisen käyntikerran jälkeen kirjalliset ohjeet jumppaamisen tueksi.

Mitä useampi käyntikerta sen paremmat tulokset!

error: Content is protected !!