Kaikki kurssit - hevoskoulutus.fi

Tutustu verkkokursseihimme.

Katso kurssit jotka sinua kiinnostaa. Klikkaamalla kurssin auki näet tarkemmat tiedot, kurssin keston ja ohjaajan. Kurssin ohjelmasta näet millaisia oppitunteja kurssi sisältää.

Hevosen anatomia ja biomekaniikka

Hevosen anatomiaa ja biomekaniikkaa käytännön läheisesti. Opi hevosen liikkumisesta ja rakenteesta.

Hevosen jumppaamisen perusteet

29.90€ 20.90€

Hevosen rakenne. Opas hevosen omistajalle, harrastajalle ja hevosen ostajalle.

35.90€ 32.31€

Hevosen jänteet. Jännevammojen ehkäisy, hoito ja kuntouttaminen.

37.90€ 26.50€

Ohjastuntuman vaikutus ja ongelmanratkaisu

75.00€

Hevosen terveys

Kurssit hevosten terveydestä ja hyvinvoinnista. Kuinka opettaa hevosesta eläinlääkärin suosikkipotilas, miten laihduttaa hevosta turvallisesti ja kuinka valmennat hevostasi yksilöllisesti.

Hevostietoa ja -taitoa

19.50€

Hevosen ensiapu

Hevosen omistajan laskurit

20.00€

39.00€ 35.10€

Hevosen jumppaamisen perusteet

29.90€ 20.90€

Eläinlääkärin suosikkipotilaaksi!

39.00€

Hevosen rakenne. Opas hevosen omistajalle, harrastajalle ja hevosen ostajalle.

35.90€ 32.31€

Hevosen jänteet. Jännevammojen ehkäisy, hoito ja kuntouttaminen.

37.90€ 26.50€

Ratsastus

Kurssit ratsastajille

Ilmaiset verkkokurssit

Ilmaisia lyhytkursseja moneen lähtöön. Rekisteröidy ja osallistu!

Hevosen ensiapu

Testaa hevostietoutesi!

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle.

Valjastuskurssit

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää valjastuksista!

Valjastuksen taito – valjastuskurssi netissä

69.00€ 48.30€
fullsizeoutput_83

Työhevoskurssit

Vinkit ja ohjeet luotettavan työhevosen kouluttamiseen ja käyttöön raudankovilta ammattilaisilta.

Ratsastuskentän lanaaminen hevosella – verkkokurssi

27.50€ 20.60€

Etsi Kursseja

valjastuskurssi

Valjastuksen taito – valjastuskurssi netissä

Hevosalan harrastaja: “Erittäin hyödyllinen ja kattava kurssi!”

Kurssi: Valjastuksen taito – Valjastuskurssi netissä

Hevosen jännevamma

Hevosen jänteet. Jännevammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus

Hevosalan harrastaja: “Kurssi on toimiva. Asiat on hyvin selitetty ja johdonmukaisessa, oppimista palvelevassa järjestyksessä. Kurssi sopii tosi hyvin kaikille, siinä on perusasiat selitetty kiinnostavalla tavalla kansantajuisesti mutta tiedollisesti myös ammattilaisia palvelevalla tavalla – tulee halu oppia lisää.”

Kurssi: Hevosen jänteet. Jännevammojen ehkäisy, hoito ja kuntouttaminen.

Ylipainoisen hevosen laihduttaminen

Hevosalan harrastaja: “Kurssi auttoi ymmärtämään hevosen ruokintaa ja liikutusta kokonaisuutena.Lopetti turhat sitkut ja mutkut.Auttoi ymmärtämään,että hevosen liikunnan voi tosiaan suunnitella oman elämän ympärille,kuinka vähän se loppujen lopuksi vaatii aikaa.Ajankäyttö perheellisellä on yleensä vaikein asia,siksi loistava huomio!”

Ylipainoisen hevosen laihduttaminen

Hevosalan ammattilainen, hevosten kouluttaja: “Kurssilla käydään kattavasti ja perustellusti läpi hevosen fysiologiaa, ruokinnan perusteita ja valmentamista. Lisäksi kurssilla saa konkreettisia vinkkejä sekä valmiin liikunta-suunnitelman. Opin monta tärkeää ja hevosen hyvinvoinnin kannalta merkittävää uutta asiaa. Kurssi innostaa aloittamaan hevosen laihdutusprojektin.”

Ylipainoisen hevosen laihduttaminen

Hevosalan harrastaja: “Erittäin monipuolinen ja helposti ymmärrettävä materiaali. Hyviä tekstiä tukevia taulukoita ja kuvia. Erityistä plussaa kunto-ohjelmista (viikkoaikataulu) ja erilaisista seurantalomakkeista. Videoista koin erityisen mielenkiintoiseksi ja opettavaiseksi sen jossa käytiin läpi hevosen ylipainon arvioimista. Kurssin aikana tajusin myös miten vakava asia, ja miten iso ongelma hevosen ylipaino on. Aikaisemmin en ole osannut arvioida hevosen lihavuuskuntoa samalla tavalla kuin osaan tämän kurssin jälkeen.
Kurssin facebook ryhmä on myös loistava idea. Sieltä löytyy lisää mielenkiintoista materiaalia, jota ei ollut mukana kurssin materiaalissa, tukemaan laihdutusta ja hevosen hyvinvointia. Pidän myös siitä että tässä ryhmässä voi esittää kysymyksiä ja niihin saa vastauksia!”

Hevosen kehonhuolto

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle

Yli 10 vuotta toiminut hevosalan ammattilainen:

“Nyt olin täysin ihastunut kokonaisuuteen ja tiedon määrään sekä sen helppotajuisuuteen. Kiitos!”

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle

Hevosen jännevamma

Hevosen jänteet. Jännevammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus

Hevosalan ammattilainen: “Laaja-alaisesti ja kuitenkin sopivan yksinkertaisesti selitetty asiat. Videot hyviä.”

Hevoskoulutus.fi Blogi

Kerro toiveesi, jätä palautetta!

Millaisia kursseja Sinä haluaisit opiskella? Kerro meille toiveesi tai jätä palautetta! Voit jättää sähköpostiosoitteesi jos haluat että vastaamme palautteeseen.
    Voit halutessasi tilata Hevoskoulutus.fi sivuston uutiskirjeen. Tilaus tulee voimaan kun olet käynyt vahvistamassa tilauksen sähköpostissasi (tarkista myös roskapostit). Uusimmat uutiset, podcastit ja vinkit suoraan sähköpostiisi.
  • Voi halutessasi jättää meille sähköpostiosoitteesi jos toivot vastausta palautteeseen. Emme käytä tämän lomakkeen kautta tullutta sähköpostiosoitetta markkinointiin tms. ellet tilaa erikseen uutiskirjettä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
error: Content is protected !!