Tietoa sivustosta - hevoskoulutus.fi
Kouluttajaa
Counters Box

Tarjoamme

Hevosalan verkkokursseja moniin erilaisiin tarpeisiin hevosalan harrastajille ja ammattilaisille. Tutkittua tietoa, klassista taitoa. Lyhytkursseilla voit oppia uutta tai syventää omaa osaamistasi.

Kouluttajamme

Kouluttajamme ovat kaikki erillisiä toisistaan riippumattomia hevosalan ammattilaisia. Kouluttajia yhdistää halu kehittyä ja kehittää omalla erikoisosaamisalallaan. Kaikki kouluttajat vastaavat itse omista kursseistaan, ja rakentavat itse kurssien asiasisällön, kuvat ja videot.

Kurssille osallistuminen on helppoa

Lisäät vain haluamasi kurssin ostoskoriin. Täytä ostoskorin pyytämät tiedot ja paina ``rekisteröidy?`` päästäksesi luomaan salasanan. Maksa kurssi turvallisesti kassalla Checkoutin tai Paypalin kautta. Kun maksu on prosessoitu, voit kirjautua sisään kurssille luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit opiskella koska vain, missä vain.

Tekijänoikeudet

Kurssimateriaalia koskee tekijänoikeussuoja. Ethän lataa, kopioi, jaa tai muulla tavoin riko tekijänoikeuksia. Jos haluat käyttää materiaalia, viitata siihen tai julkaista siitä osia otathan yhteyttä ylläpitoon (info(@)hevoskoulutus.fi). Kurssien asiasisällöt, videot ja kuvat ovat kouluttajien omaisuutta.

Tavoitteemme

Tavoittemme on tarjota materiaalia vahvistamaan opiskelijan pohjatietoa sekä tukemaan opiskelijan itsenäistä opiskelua ja kehittymistä hevosten parissa. Haluamme tarjota tietoa mahdollisimman laaja-alaisesti ja monipuolisesti kaikille hevosihmisille.

Ylläpito

Sivustoa ylläpitää Miisa Wikman /MW Hevospalvelut (Y-tunnus 2692847-2) ja teknisestä ylläpidosta vastaa WebAula Oy. Maksuliikenne toimii turvallisesti Checkoutin tai Paypalin kautta, haluamallasi tavalla. Tilaus- ja sopimusehdot löydät täältä.

Millä opiskelen?

Palvelumme on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa joten pääset opiskelemaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Verkkokauppa

Verkkokaupan valjaiden ja ohjien tilauksista sekä valmistamisesta vastaa SJL Valjaspaja / Sami Lappalainen Y-tunnus: 2732677-2. Verkkokaupan teknisestä tuesta vastaa WebAula Oy. Verkkokaupassa on käytössä kaikki kotimaiset maksutavat (Checkout), sekä kotimaiset ja ulkomaiset luottokortit (Paypal).
hevosen jumppaaminen

Pinnalla juuri nyt!

Katso uusimpia kurssejamme!
hevoskoulutus_koulutus

Kursseja hevosen terveydestä!

Tule sinäkin mukaan meidän suosituille kursseille.
Hevostietoa ja -taitoa

19.50€ 16.58€
Istunnan verkkokurssi I

39.00€ 33.15€
error: Content is protected !!