Tarjoamme

Hevosalan erikoiskursseja laidasta laitaan. Tietoa ja taitoa jonka saaminen on ollut aikaisemmin haastavaa.

Kouluttajamme

Kouluttajamme ovat kaikki erillisiä toisistaan riippumattomia hevosalan ammattilaisia. Kouluttajia yhdistää halu kehittyä ja kehittää omalla erikoisosaamisalallaan. Kaikki kouluttajat vastaavat itse omista kursseistaan, ja rakentavat itse kurssien asiasisällön, kuvat ja videot.

Kurssille osallistuminen on helppoa

Lisäät vain haluamasi kurssin ostoskoriin. Täytä ostoskorin pyytämät tiedot ja paina ``rekisteröidy?`` päästäksesi luomaan salasanan. Maksa kurssi turvallisesti kassalla Checkoutin tai Paypalin kautta. Kun maksu on prosessoitu, voit kirjautua sisään kurssille luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit opiskella koska vain, missä vain.

Tekijänoikeudet

Kurssimateriaalia koskee tekijänoikeussuoja. Ethän lataa, kopioi, jaa tai muulla tavoin riko tekijänoikeuksia. Jos haluat käyttää materiaalia, viitata siihen tai julkaista siitä osia otathan yhteyttä ylläpitoon (info(@)hevoskoulutus.fi). Kurssien asiasisällöt, videot ja kuvat ovat kouluttajien omaisuutta.

Tavoitteemme

Tavoittemme on tarjota materiaalia vahvistamaan opiskelijan pohjatietoa sekä tukemaan opiskelijan itsenäistä opiskelua ja kehittymistä hevosten parissa. Tavoitteenamme on tarjota tietoa mahdollisimman laaja-alaisesti lajisuunnista riippumatta.

Ylläpito

Sivustoa ylläpitää Miisa Wikman /MW Hevospalvelut (Y-tunnus 2692847-2) ja teknisestä ylläpidosta vastaa WebAula Oy. Maksuliikenne toimii turvallisesti Checkoutin tai Paypalin kautta, haluamallasi tavalla. Tilaus- ja sopimusehdot löydät täältä.

Millä opiskelen?

Palvelumme on yhteensopiva kaikkien nykyaikaisten web-selainohjelmistojen kanssa joten pääset opiskelemaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Verkkokauppa

Verkkokaupan toiminnasta ja tuotteista vastaa SJL Valjaspaja / Sami Lappalainen Y-tunnus: 2732677-2. Verkkokaupan teknisestä tuesta vastaa WebAula Oy. Verkkokaupassa on käytössä kaikki kotimaiset maksutavat (Checkout), sekä kotimaiset ja ulkomaiset luottokortit (Paypal).

Ohjeet kuinka osallistut verkkokurssille

error: Content is protected !!