Fitsteed paketti perusjumppa

FITSTEED™ Perusjumppa

280,00 420,00  (sis alv.)

Valmentaudu oman hevosesi personal traineriksi!

Säännöllisyys tuo tehoa ja suunnitelmallisuutta valmennukseen. Opit uusia asioita hevosestasi joita voit hyödyntää hevosen muussa valmennuksessa. Et tarvitse aiempaa kokemusta hevosen jumppaamisesta tai anatomiasta vaan opit ne samalla. Saat uusia ideoita ja näkökulmia hevosen valmentamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Koska jokainen ohjelma rakennetaan yksilöllisesti sopii PERUSJUMPPA -paketti niin kilpahevosille, oloneuvoksille, nuorille ja kouluttamattomille hevosille kuin toipilaille. Paketti sopii myös laihdutettaville hevosille ja niille joilla on taustalla pidempi kuntoutusjakso. Kuntoutukseen suosittelen “Jännevamman kuntoutus -pakettia”. 

Paketilla varmistat paremmat tulokset kuin pelkällä hieronnalla, ja pääset viemään hevosesi kehonhuollon kokonaan uudelle tasolle.

Voit valita pakettisi hevosen yksilöllisellä ruokintasuunnitelmalla tai ilman (huom. vaatii heinä- ja kivennäisanalyysin). Lue lisää tuotekuvauksesta.

Poista

Paketti sisältää:

  • Halutessasi yksilöllisen ruokintasuunnitelman hevosellesi (huom. edellyttää heinä- ja kivennäisanalyysiä).
  • Oston jälkeen hevosen omistaja saa linkin esitietolomakkeeseen jonka pohjalta tehdään tarkempi haastattelu arviointikäynnillä. Esitietolomakkeella kartoitetaan hevosen historiaa sekä omistajan tavoitteita.
  • Arviointikäynnin. Arviointikäynnillä hevoselle tehdään liiketestit, hierotaan sekä arvioidaan hevosen kunto omistajan haastattelun ja hevosen lihaksiston perusteella, etsitään kehossa vahvuudet ja heikkoudet sekä mahdolliset rajoitteet ja katsotaan hevosen liikettä ja liikkeiden haasteita ja vahvuuksia.
  • 3 ohjattua jumppakertaa hevosen tarpeiden mukaisesti n. 1 tunti per kerta. Omistajan toimintaan sovitetut kotitehtävät käyntien välille. 
  • Hevosen kehonhuoltoa käynneillä tarpeen mukaan.
  • Kirjalliset kotitehtävät käyntien välille.
  • Kehityksen seuraaminen.

Tehokkaimman tuloksen saamiseksi kerrat olisi hyvä olla n. 1 viikon välein. Paketti on voimassa 3kk sen ostamisesta, ellei ostotilanteessa toisin sovita.

Tavoite:

Hevosen liikkeen laadun, tasapainon, ryhdin ja selän kantokyvyn parantaminen. Hevosen kokoamiskyvyn vahvistaminen. Jumpalla vahvistetaan ja aktivoidaan hevosen lihaksistoa ja kehitetään luontaista elastisuutta.

Kenelle:

Kaikille hevosille, ikään ja kokoon katsomatta. Lajivalmennuksen tueksi, vaihteluksi ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

Kaikki ohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti, joten voit olla kokenut kilparatsastaja tai vihreä ensihevosen omistaja. Harjoittelemme tehtäviä yhdessä ja sovitamme ne joko kokonaan omaksi valmennusohjelmaksi tai tukemaan hevosen lajivalmennusohjelmaa. Tehtävissä pureudutaan hevosen yksilöllisiin liikehaasteisiin ja kehon epäsymmetrioihin. Pääset testaamaan ja mittaamaan konkreettisesti hevosesi kuntoa ja elastisuutta.

Ruokintasuunnitelma:

Voit valita paketin ruokintasuunnitelmalla tai ilman. Ruokintasuunnitelman avulla pääset entistä tehokkaampiin tuloksiin.

Ruokintasuunnitelma vaatii heinä- ja kivennäisanalyysin.

Ruokintasuunnitelman toteuttaa Leena Jokinen, hevostalousagrologi (AMK), Axequestrian.

Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonne täytetään hevosesi sekä heinäanalyysin tiedot. Tietojen perusteella lasketaan nykyinen ruokinta, ja mikäli ruokinnassa on korjattavaa tehdään siitä uusi ehdotus perusteluineen. Ruokintasuunnitelmaan on mahdollista tehdä joitain muutoksia kuukauden sisään analyysin tietojen lähettämisestä.

Minkä paketin valitsen:

Voit tarkistaa Google mapsilla etäisyyden Ikaalisista omalle tallille. Jos matka on yli 150km, ota yhteyttä sähköpostilla. Valitse paketti kilometrien mukaan, Ikaalisten seutu = alle 50km Ikaalisista, tai 50-150km Ikaalisista jos matka on yli 50km.

Ajanvaraus:

Käynnit sovitellaan sijainnin mukaisesti niin että samalle reitille osuu useampi hevonen /kerta. Jos sinulle sopii ainoastaan viikonloput, tarkistathan ajanvaraustilanteen sähköpostilla ennen paketin ostoa.
Jokaiselle käyntikerralle voidaan ottaa erikseen hevosen hieronta (45€) tai faskiahoito (65€) ilman ylimääräisiä matkakuluja.

Lisätiedot:

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Paketin varauksen, tai mahdolliset muutokset pakettiin voi tehdä myös sähköpostitse. Yhteystiedot löydät alempaa.

Ohjaaja:

Miisa Wikman, hevoshieroja jolla on jatkotutkinto hevosen biomekaniikasta (BTEC level 6 (specialist), Higher National Education, UK). Lue lisää tästä linkistä.

Yhteystiedot: miisa @hevoskoulutus.fi (poista väli) / 050 464 9585 (jos en heti pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti ja soitan sinulle takaisin).

Hinnat voimassa 31.5.2019 saakka.

Lisätiedot

Ruokintasuunnitelma

ilman ruokintasuunnitelmaa, Ruokintasuunnitelmalla

Sijainti

50-150km Ikaalisista, Ikaalisten seutu