Fitsteed paketti

FITSTEED™ Hevosen selän vahvistaminen

290,00 430,00  (sis alv.)

Fitsteed personal trainer
Ole oman hevosesi personal trainer.

Valmentaudu oman hevosesi personal traineriksi!

Säännöllisyys tuo tehoa ja suunnitelmallisuutta valmennukseen. Paketti sisältää verkkokurssin jolta saat vahvat taustatiedot miksi ja miten hevosen selän lihaksistoa ja liikkuvuutta lähdetään kehittämään. Opit uusia asioita hevosestasi joita voit hyödyntää hevosen muussa valmennuksessa.

“Hevosen selän vahvistaminen” -paketti on erinomainen satula- ja selkäongelmien kanssa painiville ja lannerankaongelmista kärsiville. Suosittelen sitä myös nuorille hevosille ennen ratsutuksen tai ajo-opetuksen aloittamista. Paketin avulla saat lajivalmennukseen ideoita ja tukea. Koska jokainen ohjelma rakennetaan yksilöllisesti sopii paketti niin kilpahevosille kuin toipilaille.

Paketti tulee edullisemmaksi kuin yksittäiset käyntikerrat, ja sillä varmistat paremmat tulokset. Voit valita pakettisi hevosen yksilöllisellä ruokintasuunnitelmalla tai ilman (huom. vaatii heinä- ja kivennäisanalyysin). Lue lisää tuotekuvauksesta.

Poista

HEVOSEN SELÄN VAHVISTAMINEN:

Paketti sisältää:

 • Halutessasi yksilöllisen ruokintasuunnitelman hevosellesi (huom. edellyttää heinä- ja kivennäisanalyysiä).
 • Hevosen biomekaniikkaselän toiminta. -verkkokurssin jolta saat vahvat pohjatiedot hevosen selän toiminnasta ja liikkeen tuottamisesta (arvo 35€).
 • Oston jälkeen hevosen omistaja saa linkin esitietolomakkeeseen jonka pohjalta tehdään tarkempi haastattelu arviointikäynnillä. Esitietolomakkeella kartoitetaan hevosen historiaa sekä omistajan tavoitteita.
 • Harjoituspäiväkirjan tavoitteiden seuraamiseen (arvo 28€).
 • Arviointikäynnin. Arviointikäynnillä hevoselle tehdään liiketestit, hierotaan sekä arvioidaan hevosen kunto omistajan haastattelun ja hevosen lihaksiston perusteella, etsitään kehossa vahvuudet ja heikkoudet sekä mahdolliset rajoitteet ja katsotaan hevosen liikettä ja liikkeiden haasteita ja vahvuuksia.
 • 3 ohjattua jumppakertaa hevosen tarpeiden mukaisesti n. 1 tunti per kerta. Omistajan toimintaan sovitetut kotitehtävät käyntien välille. 
 • Hevosen kehonhuoltoa käynneillä tarpeen mukaan.
 • Kirjalliset kotitehtävät käyntien välille.
 • Kehityksen seuraaminen.

Tehokkaimman tuloksen saamiseksi kerrat olisi hyvä olla n. 1 viikon välein. Paketti on voimassa 3kk sen ostamisesta, ellei ostotilanteessa toisin sovita.

Tavoite:

Hevosen liikkeen laadun, tasapainon, ryhdin ja selän kantokyvyn parantaminen. Hevosen kokoamiskyvyn vahvistaminen. Jumpalla vahvistetaan ja aktivoidaan hevosen selkälihaksistoa ja luontaista elastisuutta.

Kenelle:

Kaikille hevosille, ikään ja kokoon katsomatta. Lajivalmennuksen tueksi, vaihteluksi ja vammojen ennaltaehkäisyyn.

Erittäin hyvä paketti nuorille hevosille ennen ratsutuksen tai ajo-opetuksen aloittamista. Hevoselle voidaan rakentaa ja vahvistaa ratsutuksessa ja ajossa vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia ennen ratsastajaa/kärryjä. Jumppaaminen parantaa hevosen käsiteltävyyttä, keskittymiskykyä ja jumppa valmistaa hevosta tulevaan tehtävään fyysisesti ja henkisesti.

Suosittelen pakettia myös satula-, selkä ja lannerankaongelmista kärsiville hevosille.

Ruokintasuunnitelma:

Voit valita paketin ruokintasuunnitelmalla tai ilman. Ruokintasuunnitelman avulla pääset entistä tehokkaampiin tuloksiin.

Ruokintasuunnitelma vaatii heinä- ja kivennäisanalyysin.

Ruokintasuunnitelman toteuttaa Leena Jokinen, hevostalousagrologi (AMK), Axequestrian.

Oston jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonne täytetään hevosesi sekä heinäanalyysin tiedot. Tietojen perusteella lasketaan nykyinen ruokinta, ja mikäli ruokinnassa on korjattavaa tehdään siitä uusi ehdotus perusteluineen. Ruokintasuunnitelmaan on mahdollista tehdä joitain muutoksia kuukauden sisään analyysin tietojen lähettämisestä.

Minkä paketin valitsen:

Voit tarkistaa Google mapsilla etäisyyden Ikaalisista omalle tallille. Jos matka on yli 150km, ota yhteyttä sähköpostilla. Valitse paketti kilometrien mukaan, Ikaalisten seutu = alle 50km Ikaalisista, tai 50-150km Ikaalisista jos matka on yli 50km.

Ajanvaraus:

Käynnit sovitellaan sijainnin mukaisesti niin että samalle reitille osuu useampi hevonen /kerta. Jos sinulle sopii ainoastaan viikonloput, tarkistathan ajanvaraustilanteen sähköpostilla ennen paketin ostoa.
Jokaiselle käyntikerralle voidaan ottaa erikseen hevosen hieronta (45€) tai faskiahoito (65€) ilman ylimääräisiä matkakuluja.

Lisätiedot:

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Paketin varauksen, tai mahdolliset muutokset pakettiin voi tehdä myös sähköpostitse. Yhteystiedot löydät alempaa.

Ohjaaja:

Miisa Wikman, hevoshieroja jolla on jatkotutkinto hevosen biomekaniikasta (BTEC level 6 (specialist), Higher National Education, UK). Lue lisää tästä linkistä.

Yhteystiedot: miisa @hevoskoulutus.fi (poista väli) / 050 464 9585 (jos en heti pääse vastaamaan, jätä tekstiviesti ja soitan sinulle takaisin).

Hinnat voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot

Sijainti

50-150km Ikaalisista, Ikaalisten seutu

Ruokintasuunnitelma

ilman ruokintasuunnitelmaa, Ruokintasuunnitelmalla

Saatat pitää myös…

 • Harjoituspäiväkirja

  140 sivuinen harjoituspäiväkirja hevosenomistajille.

  Samoissa kansissa hevosen terveys, valmennus, kehonhuolto, lääkityskirjanpito, kengitykset.

  Harjoituspäiväkirja on erinomainen apu valmennuksen suunnitteluun ja kehityksen seuraamiseen.

  Kierreselkäisessä kalenterissa on muovikannet jotka suojaavat roiskeilta. Takakannessa on tasku tärkeitä…

  28,00  (sis alv.) Lisää ostoskoriin Quick View