FITSTEED™ hevosen selän vahvistaminen

Hevosen jumppakurssi – Lohtaja 28.9.2019 klo 12-16

30,00 70,00  (sis alv.)

Hevosen jumppakurssi Lohtajalla 28.9.2019 klo 12-16

Haluatko hevosellesi joogaa vai pilatesta vai molempia?

Kovakuntoinenkin hevonen tarvitsee monipuolisia liikkuvuusharjoituksia. Kurssin avulla saat monipuolisuutta hevosesi treenaamiseen ja opit kehittämään hevosesi fysiikkaa juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Jumppaamisen tarkoituksena on monipuolistaa hevosen valmennusta, kehittää ja ratkoa ongelmakohtia joihin ei välttämättä muulla valmennuksella päästä käsiksi. Pääset myös katsomaan hevostasi eri näkökulmasta mikä antaa sinulle lisää työkaluja ratsastukseen sekä ajamiseen.

Poista

Mahtava tilaisuus saada hevosen treeniin lisää monipuolisuutta ja täsmällistä treeniä – tule Jumppakurssille!

KURSSIKUVAUS:

Ole oman hevosesi personal trainer!

Autamme sinua ja hevostasi liikkumaan ja treenaamaan turvallisesti ja monipuolisesti tavoitteesta tai lähtötasosta riippumatta. Oli tavoitteena sitten nuoren hevosen fysiikan kehittäminen, toipilaan kuntouttaminen tai vaikka ylipainoisen hevosen treenaaminen, meiltä löydät varmasti juuri sinun hevosellesi sopivan vaihtoehdon.

Vastapainoa valmennuksille
Haluatko hevosellesi joogaa vai pilatesta vai molempia? Kovakuntoinenkin hevonen tarvitsee monipuolisia liikkuvuusharjoituksia. Kurssin avulla saat monipuolisuutta hevosesi treenaamiseen ja opit kehittämään hevosesi fysiikkaa juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Jumppaamisen tarkoituksena on monipuolistaa hevosen valmennusta, kehittää ja ratkoa ongelmakohtia joihin ei välttämättä muulla valmennuksella päästä käsiksi. Pääset myös katsomaan hevostasi eri näkökulmasta mikä antaa sinulle lisää työkaluja ratsastukseen sekä ajamiseen.

Jumppaaminen on tehokasta ja hyödyllistä ja kaiken lisäksi hauskaa. Jumppaaminen virkistää hevosen mieltä, parantaa keskittymiskykyä, kehonhallintaa, itseluottamusta ja kaupanpäälle
suhdetta hevosen ja ihmisen välillä.

Teoriaosuus:
– Hieman hevosen anatomiaa, biomekaniikkaa ja fysiologiaa käytännönläheisesti -> mitä jumpataan, miksi jumpataan ja miten jumpataan.
– Yksilöllisyys -> millaista jumppaa tarvitaan millaisissa tilanteissa.
– Varusteiden vaikutus hevosen kehoon ja liikkeeseen.
– Monipuolisuuden merkitys hevosen kehityksessä ja valmennuksessa.
– Toistojen määrä, kehitystavoitteet.
– Hevosen ”mentaalivalmennus”.

Kurssilla opit:
– Erilaisia tekniikoita ja lähestymistapoja jumppaamiseen
– Opit katsomaan mikä on lihaksistollista ja rakenteellista: mikä on vaikea ja mikä helppoa
millekin hevoselle.
– Perusjumppaliikkeitä hevoselle HYÖDYLLISESTI: oikeat liikeradat sekä toistojen ja tasapainon
merkitys kehitykselle.

Varusteet hevoselle: hevoselle suitset + kuolaimet / kuolaimettomat joita sillä normaalistikin käytetään. Kapsoni olisi erittäin hyvä jos hevosella on sellaista käytetty ja se osaa sen kanssa toimia. Jos hevosen kanssa on työskennelty raipan kanssa, pitkä kouluraippa on hyvä apu (ei välttämätön ja hevosen tulisi suhtautua rennosti raippaan). Mahdollisimman pitkä ratsastusohjat ovat plussaa tai kevyt juoksutusliina. Ohjaajalla on mukana erilaisia vaihtoehtoja joita saa myös kokeilla ja hakea itselle sopivat vaihtoehdot.

Tekniikat pyritään sovittamaan parhaalla mahdollisella tavalla hevosen ja omistajan arkeen ja normaaliin tapaan toimia, joten mitään erikoistarvikkeita ja taitoja ei tarvita.

Kurssin ohjaaja:
Miisa Wikman
Hevoshieroja jolla on specialist jatkotutkinto hevosen biomekaniikasta ja työn alla jatkotutkinto hevosen valmennusfysiologiasta. Miisalla on vuosien työkokemus ravi-, ratsu-, vaellus-, sekä työhevosista hyvin erilaisissa tehtävissä. Tämä helpottaa ymmärtämään eri lajisuuntien vaatimukset hevosille, sekä kehitystarpeet mitkä jäävät lajivalmennuksessa helposti vähemmälle.
Miisasta lisää tästä linkistä.

Löydät tapahtuman myös Facebookista tästä linkistä.

HUOM.
50% kurssin hinnasta on varausmaksua jota ei palauteta.
Peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista ei makseta hyvitystä (50%) kuin lääkärintodistusta vastaan.

Lisätiedot

osallistuminen

Hevosen kanssa, Kuunteluoppilas