Hevosen kokoamisen perusteet verkkoluento

Hevosen kokoaminen on asia joka jokaisen hevosen selkään kiipeävän ihmisen tulisi sisäistää. Kokoaminen ei kosketa vain edistyneitä ratsastajia.

Luennon on koonnut hevoskouluttaja Mia Jurvala. Jurvala kouluttaa hevosia, joiden kanssa on arjessa, lastatessa, myös ratsain vaikeuksia. Kokoamisen perusteet on syntynyt tarpeesta auttaa ihmisiä ennaltaehkäisemään ongelmia. “Hevosen kokoaminen on asia, joka on joskus ihmisten mielessä monikirjoinen ja joskus jopa virheellisiin uskomuksiin perustuva mielikuva. Virheellisiin uskomuksiin nojaava liikutus aiheuttaa hevosille epämukavaa oloa, jopa kipua ja tästä seuraa vastustelu ja ongelmat.Tämä luento avaa hevosen kokoamista fysiikan ja biomekaniikan kautta.” Mia Jurvala kiteyttää.

Luento on kestoltaan reilu 1 h mittainen. Luennolla opitaan kuvien avulla, mitä hevosen kehossa tulisi tapahtua hevosta kootessa. Kokoamisen perusteiden kautta on helpompaa ymmärtää, mistä ongelmat tai hevosen vastustelu mahdollisesti johtuu. Luennolta saat eväitä laadukkaampaan arkiratsastukseen sekä vinkkiä kilpatreeniin.

Asiakkaiden kokemuksia:

“Luento on helppoa kuunneltavaa. Asiat on kerrottu ymmärrettävästi.”

“Mielenkiintoinen ja silmiä avaava!”

“Itse tehtävät harjoitteet auttavat todella hyvin asian sisäistämisessä.”

“Innostava luento, jota ratsastaessa oli helppo muistella ja miettiä.”

11,00 

  • Verkkoluento
  • Kesto 1 h 6 min
  • Luennoitsija Mia Jurvala
  • Luento on katsottavissa 6kk ajan ostosta. Luento on katsottavissa heti oston jälkeen (löydät sen kirjautumisen jälkeen omasta profiilista).
  • Osallistumistodistus

Ostamalla saat

hevosen kokoaminen
ratsastus

Hevosen kokoamisen perusteet -verkkoluento

Hevosen kokoaminen on asia joka jokaisen hevosen selkään kiipeävän ihmisen tulisi sisäistää. Kokoaminen ei kosketa vain edistyneitä ratsastajia. Luennon on koonnut hevoskouluttaja Mia Jurvala. Jurvala

error: Sisällönsuojaus käytössä