Hevosen asetus ja taivutus

Hevosen asetus ja taivutus

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
159,00

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

Asetus on jokaiselle ratsulle tärkeä taito, joka vaikuttaa hevosen ratsastettavuuteen, tasapainoon ja liikkeiden laatuun. Asetusta tarvitaan erilaisilla kaarevilla urilla, kaikissa sivuttaisliikkeissä ja siitä on apua hevosen muodon, tasapainon ja kehon liikelaajuuksien kehittämisessä.

Asetus tapahtuu hevosen niskasta, taivutus muualta kehosta. Asetus on eri asia kuin taivutus, taipuessaan hevonen kuitenkin yleensä myös asettuu ja on tärkeää osata hahmottaa näiden eroavaisuudet ja asetuksen rooli osana taivutusta.

Tällä kurssilla syvennytään asetuksen ja taivutuksen toimintaan ja anatomiaan käytännössä. Kurssilla opetellaan teorian lisäksi tekniikoita asetuksen harjoittelemiseksi sekä maasta että selästä käsin.

Kurssiin sisältyy myös henkilökohtainen 30min etävalmennus, jossa pääset harjoittelemaan ja tarkentamaan oppimaasi hevosen kanssa. Löydät varauskalenterin kurssin harjoituksia-sivulta. Kurssin tarkoituksena on antaa osallistujalle harjoitteluohjeet ja asetus- ja taivutustyöskentelyn perustaidot, joita sovellat itsenäisesti käytännössä oman hevosesi kanssa. Videot on pilkottu lyhyisiin harjoitteisiin, joita on helppo soveltaa omassa arjessa muun harjoittelun ohella. Kurssin päätteeksi voit varata henkilökohtaisen etävalmennusajan, jossa harjoitusten suoritustapa käydään läpi vielä käytännössä.

Kurssin Sisältö

Laajenna Kaikki

Arvosanat ja Arvostelut

0.0
Arvosanojen keskiarvo
0 Arvosanat
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
Arvosteluja Ei Löydy!
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä