Kurssit

Kurssit

39,90

Hevosen takapolvijumppa

Onko hevosellasi löysät takapolvet? Eikö polven lihakset kehity liikunnasta huolimatta? Kaipaatko ideoita harjoitteluun? Tule kurssille! Tällä kurssilla käydään läpi tehokkaat jumppaliikkeet hevosen takapolvien vahvistamiseen. Kurssin ohjelma voidaan ottaa mukaan hevosen arkeen, se sopii varsasta vanhukseen kaikille hevosille. Kurssi sopii myös si-nivel, lantio ja kinnerongelmista kärsiville hevosille.

129€

Hevosen painonhallinta 2.2.

Tule mukaan laihduttamaan hevosesi tai ponisi turvallisesti ja tehokkaasti! Tämä laaja kurssikokonaisuus uppoutuu syvälle hevosen aineenvaihduntaan, ruokintaan ja liikuntaan ja antaa paljon ideoita hevosten laihduttamiseen erilaisissa pito-olosuhteissa sekä elämäntilanteissa. Kurssi on toteutettu pääasiassa videoluentoina, löydät kurssilta runsaasti tulostettavaa sekä kirjallista materiaalia. Tämän kurssin avulla saat otettua hevosesi painon haltuun ilman stressiä! Viimeinen osallistumispäivä on 12.9.2023.

Käyntityöskentelyn ABC

Kuinka saada käyntityöskentelystä enemmän irti? Käyntityöskentely tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää hevosen irtonaisuutta, notkeutta ja liikelaajuuksia tarkasti ja monipuolisesti osana treeniä tai hevosen kuntoutusta.

19€

Hevosen lihas- ja lihavuuskunnon arviointi

Tehokas pikakurssi hevosen lihas- ja lihavuuskunnon arviomiseen, seuraamiseen ja mittaamiseen.
14 sivuinen tulostettava työkirja jonka avulla opit seuraamaan hevosesi lihas- ja lihavuuskuntoa.
Video-ohjeet hevosen mittaamiseen sekä lihavuuskunnon arvioimiseen. Sopii hevosen omistajille, harrastajille sekä hevosalan ammattilaisille joille hevosen lihas- ja lihavuuskunnon arvioiminen on osa työtä.

Kaikille avoin

Kysy kouluttajalta 2023

Onko sinulla asioita joista haluaisit kuulla enemmän esimerkiksi hevosten ruokintaan, varusteisiin, liikkumiseen tai ratsastukseen liittyen? Haluaisitko tarkennusta johonkin termiin, vaivaako jokin ristiriitaisuus? Kysy ja me vastaamme.

Kysymyksiä saa esittää jokaisen kuukauden alussa. Valitsemme kaikista kysymyksistä muutaman jatkoon ja voit käydä äänestämässä sitä kysymystä mihin eniten kaipaisit vastausta.

69,90€

Hevonen päästä kavioihin

Miksi hevonen on etupainoinen? Miten hevosen kokoinen eläin voi liikkua lähes 80km/h ja hypätä yli metrisiä esteitä? Miten hevonen näkee ja hengittää ja miten näkö ja hengitys vaikuttavat meidän ihmisten kanssa tekemiseen? Vastaamme näihin ja moniin muihin kysymyksiin hevosen liikkumisesta, toiminnallisesta anatomiasta ja rakenteesta hyvin käytännön läheisesti tällä kurssilla.

49,90

Sopivasti satulassa – satulansovituksen syventävä verkkokurssi

Sopivasti satulassa - satulansovituksen syventävä verkkokurssi on jatkokurssi Terveellinen satulointi - kurssille. Kurssilla syvennytään satulansovitukseen ja sitä ympäröiviin aiheisiin kuten runkovikoihin, toppausmateriaaleihin ja satulan lisävarusteisiin. Kurssi pitää sisällään 12 oppituntia, kuvia sekä videoita. Kurssilta saat hyvät taidot jotta sekä tunnistat että osaat tehdä tarvittavia muutoksia satulansovituksessa. Säästät aikaa ja rahaa kun saat tehtyä sovituksen pohjatyötä pitkälti itse, ja voit tarkistuttaa sopivuutta satulasepällä!

19€

Pidäte perille

Kun hevonen reagoi pidätteisiin oikein, se vastaa ratsastajan pyyntöihin rennosti. Rento hevonen ei vastustele pidätteitä eikä jännity niskastaan.

29,90€

Suitsien sovittaminen verkkoluento

Tiesitkö että otsapannan kireys voi vaikuttaa hevosen selän terveyteen? Suitsien sovittamisella vaikutamme kokonaisvaltaisesti hevosen liikkeeseen ja terveyteen. Luennolla hevoshieroja Miisa Wikman ja satula- ja valjasseppä Liza Aura käsittelevät hevosen pään anatomiaa ja miten löytää ja sovittaa sopivat varusteet hevoselle. Luento kestää n. 2 tuntia ja on katsottavissa 3 kuukautta osallistumisesta.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä