Kurssit

Kurssit

Kaikille avoin

Kysy kouluttajalta 2023

Onko sinulla asioita joista haluaisit kuulla enemmän esimerkiksi hevosten ruokintaan, varusteisiin, liikkumiseen tai ratsastukseen liittyen? Haluaisitko tarkennusta johonkin termiin, vaivaako jokin ristiriitaisuus? Kysy ja me vastaamme.

Kysymyksiä saa esittää jokaisen kuukauden alussa. Valitsemme kaikista kysymyksistä muutaman jatkoon ja voit käydä äänestämässä sitä kysymystä mihin eniten kaipaisit vastausta.

69,90€

Hevonen päästä kavioihin

Miksi hevonen on etupainoinen? Miten hevosen kokoinen eläin voi liikkua lähes 80km/h ja hypätä yli metrisiä esteitä? Miten hevonen näkee ja hengittää ja miten näkö ja hengitys vaikuttavat meidän ihmisten kanssa tekemiseen? Vastaamme näihin ja moniin muihin kysymyksiin hevosen liikkumisesta, toiminnallisesta anatomiasta ja rakenteesta hyvin käytännön läheisesti tällä kurssilla.

49,90

Sopivasti satulassa – satulansovituksen syventävä verkkokurssi

Sopivasti satulassa - satulansovituksen syventävä verkkokurssi on jatkokurssi Terveellinen satulointi - kurssille. Kurssilla syvennytään satulansovitukseen ja sitä ympäröiviin aiheisiin kuten runkovikoihin, toppausmateriaaleihin ja satulan lisävarusteisiin. Kurssi pitää sisällään 12 oppituntia, kuvia sekä videoita. Kurssilta saat hyvät taidot jotta sekä tunnistat että osaat tehdä tarvittavia muutoksia satulansovituksessa. Säästät aikaa ja rahaa kun saat tehtyä sovituksen pohjatyötä pitkälti itse, ja voit tarkistuttaa sopivuutta satulasepällä!

19€

Pidäte perille

Kun hevonen reagoi pidätteisiin oikein, se vastaa ratsastajan pyyntöihin rennosti. Rento hevonen ei vastustele pidätteitä eikä jännity niskastaan.

29,90€

Suitsien sovittaminen verkkoluento

Tiesitkö että otsapannan kireys voi vaikuttaa hevosen selän terveyteen? Suitsien sovittamisella vaikutamme kokonaisvaltaisesti hevosen liikkeeseen ja terveyteen. Luennolla hevoshieroja Miisa Wikman ja satula- ja valjasseppä Liza Aura käsittelevät hevosen pään anatomiaa ja miten löytää ja sovittaa sopivat varusteet hevoselle. Luento kestää n. 2 tuntia ja on katsottavissa 3 kuukautta osallistumisesta.

19€

Eteen-alas ratsastus

Hevosen on tärkeää osata liikkua erilaisissa muodoissa ja asennoissa ratsastajan pyynnöstä. Oikein suoritettu eteen-alas ojennus auttaa hevosta liikkumaan monipuolisesti, ergonomisesti ja hyvässä tasapainossa.Hevosen eteen-alas ratsastuksen pikakurssi sisältää kotitehtävät, videomateriaalin sekä vinkit harjoitteluun.

Ilmainen!

Myytinmurtajat verkkoluento

Verkkoluentokooste Hevoskoulutus.fi kouluttajilta jolla murretaan teidän ehdottamia hevosalan yleisiä myyttejä. Kuumentaako kaura hevosia, vakauttaako turparemmi kuolainta, estääkö pintelöinti jännevamman syntymistä, voiko hevonen sikailla. Mm näitä asioita pohditaan alan asiantuntijoiden johdolla. Tämä ilmainen luento kestää tunnin ja on katsottavissa 6 kuukautta rekisteröitymisen jälkeen.

39,90€

Hevosen perusjumppa

Hevosen perusjumppa on neljän viikon kurssi. Joka viikko julkaisemme 3-5 hyödyllisintä jumppaliikettä hevosille joita voit yhdistellä kurssilta saatavien tietojen pohjalta omalle hevosellesi sopivaksi ohjelmaksi. Jumppaliikkeitä voidaan hyödyntää hevosen alku- ja loppuverryttelyssä, kuntoutuksessa sekä liikeratojen ja lihaksiston ongelmien korjaamisessa. Kurssi on rakennnettu käytännön työn pohjalta, käsitellen arkisia tarpeita mitä hevosen kehonkäytön ja lihaksiston näkökulmasta tulee vastaan. Kurssin ohjelman avulla pääset kehittämään hevosesi kehotietoisuutta, liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa sekä pääset käsiksi erilaisiin kehollisiin haasteisiin mitä hevosella mahdollisesti on. Materiaali on käytössäsi Hevoskoulutus.fi palvelussa 12kk ostosta. Hyppää mukaan!

ILMAINEN!

Luento: Harrastehevosen ruokinta

N. 40 minuutin ilmainen luento harrastehevosen ruokinnasta. Luennolla käsitellään harrastehevosen ruokinnan perusteita. Luennoitsijana hevostalousagrologi (AMK) Jutta Kolehmainen.

Syvemmälle hevosen ruokinnan saloihin pääset Hevosen ruokinnan perusteet verkkokurssilla.

Rekisteröidy käyttäjäksi Hevoskoulutus.fi sivustolle (ilmaista eikä sido mihinkään) ja osallistu luennolle.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä