Hevosen perusjumppa

Hevosen perusjumppa

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
39,90

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

4 viikon kurssi jolla opitaan yhdessä hyödyllisimmät perusjumppaliikkeet hevoselle kuin hevoselle. Opitaan arvioimaan liikkeen laatua, mikä on hevoselle vaikeaa ja mikä helppoa. Mihin liikkeet vaikuttavat ja miten sekä erilaisia tapoja jumpata hevosia.

Julkaisemme viikottain 3-5 perusliikettä joita voit harjoitella oman hevosesi kanssa. Voit halutessasi yhdistellä liikkeitä ja rakentaa viikottaisen jumppaohjelman hevosellesi. Osan liikkeistä voi tehdä halutessaan myös selästä käsin.

Jumppaliikkeet sopivat kaikille hevosille varsasta eläkeläiseen, kilpahevosille ja toipilaille. Kurssilla käsitellään miten liikkeet sovitetaan kunkin hevosen arkeen ja missä määrin niitä olisi hyvä toistaa. Liikkeiden yhteydessä kerrotaan milloin kyseiset liikkeet ovat hyödyllisiä, millaisissa tilanteissa niitä olisi hyvä välttää.

Kurssin on rakentanut hevosen biomekaniikkaan ja valmennusfysiologiaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman. Kurssille valitut liikkeet ovat liikkeitä joilla korjataan arjessa tehokkaimmin hevosten erilaisia kehollisia ja liikkeeseen liittyviä haasteita.

Arvosanat ja Arvostelut

4.5
Arvosanojen keskiarvo
6 Arvosanat
5
3
4
3
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
JaanaB
Lähetetty 4 kuukautta sitten
Selkeät ohjeet

Miten tehdä ja mihin mikäkin vaikuttaa ja mitkä virheet on alkuin yleisiä (ja tuttuja kaikki)

×
Esikatsele Kuva
sanna.lohenoja
Lähetetty 1 vuosi sitten
Kiitos hyödyllisestä kurssista

Kurssi oli todella hyödyllinen ja sain paljon tärkeää tietoa hevosen fysiikasta. Osa harjoitteista oli hyvinkin tuttuja, mutta tuli uutta näkökulmaa ja osaan nyt vielä tarkemmin kiinnittää huomiota eri asioihin, esimerkiksi kompensaatioon. Tekstit olivat selkeitä ja informatiivisia ja niissäoli mukavan kannustava ote, on hyvä ymmärtää että aloittaa pienestä, ja että virheitä ei kannata pelätä 🙂

×
Esikatsele Kuva
eliisalehto
Lähetetty 2 vuotta sitten
Jumppa ohjeet

Oli kyllä selkeä ja hyvä kurssi. Auttoi myös ymmärtämään mitä tehdään ja miksi. Videot on tosi hyvä lisä!

×
Esikatsele Kuva
Siru Seppälä
Lähetetty 2 vuotta sitten
Hyvä monipuolinen kurssi.

Runsaasti hyviä videoita, joiden avulla on helppo ymmärtää mitä haetaan. Ohjeita on paljon, haasteena on ehkä se että miten harjoituksia ehtii tehdä tai osaa suunnitella sopivan kokonaisuuden. Varsinkin kun hevosia on kaksi.

×
Esikatsele Kuva
fannikelho
Lähetetty 2 vuotta sitten
Erittäin selkeä aloittelijankin ymmärtää

Tykkäsin, kun kurssilla oli selkeät videot myös niistä ei-toivotuista liikeradoista ja kerrottu, miten näitä ongelmia voi lähtä korjaamaan. Kiitos, opin paljon uutta!

×
Esikatsele Kuva
AnneL
Lähetetty 2 vuotta sitten
Laatu

Kurssi oli loistava ja analyyttinen. Selvensi venytysten ja jumppien vaikutusta ja virhemahdollisuuksia. Mahtava oli myös osio, että kenelle sopii ja kenelle ei/selvitettävä. Kun aikaa kuluu, niin mukaan saa varmaan lisää videoita ennen ja jälkeen harjoittelun.

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä