Hevosen perusjumppa

Hevosen perusjumppa

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

4 viikon kurssi jolla opitaan yhdessä hyödyllisimmät perusjumppaliikkeet hevoselle kuin hevoselle. Opitaan arvioimaan liikkeen laatua, mikä on hevoselle vaikeaa ja mikä helppoa. Mihin liikkeet vaikuttavat ja miten sekä erilaisia tapoja jumpata hevosia.

Julkaisemme viikottain 3-5 perusliikettä joita voit harjoitella oman hevosesi kanssa. Voit halutessasi yhdistellä liikkeitä ja rakentaa viikottaisen jumppaohjelman hevosellesi. Osan liikkeistä voi tehdä halutessaan myös selästä käsin.

Jumppaliikkeet sopivat kaikille hevosille varsasta eläkeläiseen, kilpahevosille ja toipilaille. Kurssilla käsitellään miten liikkeet sovitetaan kunkin hevosen arkeen ja missä määrin niitä olisi hyvä toistaa. Liikkeiden yhteydessä kerrotaan milloin kyseiset liikkeet ovat hyödyllisiä, millaisissa tilanteissa niitä olisi hyvä välttää.

Kurssin on rakentanut hevosen biomekaniikkaan ja valmennusfysiologiaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman. Kurssille valitut liikkeet ovat liikkeitä joilla korjataan arjessa tehokkaimmin hevosten erilaisia kehollisia ja liikkeeseen liittyviä haasteita.

Arvosanat ja Arvostelut

0.0
Arvosanojen keskiarvo
0 Arvosanat
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
Arvosteluja Ei Löydy!
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä