Lataa ilmainen liikuntasuunnitelma

Lataa ilmainen liikuntasuunnitelma

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa ilmainen liikuntasuunnitelma!

Lataa hevosellesi oma liikuntasuunnitelmapohja jonka avulla voit suunnitella monipuolisen ja kattavan liikuntaohjelman, joka sopii sekä sinun aikatauluihisi että hevosesi fyysiselle hyvinvoinnille.

Materiaaleista saat kaksi erilaista esimerkkiä jotka voit toteuttaa sellaisenaan tai käyttää niitä apuna oman suunnitelman tekemiseen.

  • Suunnitelma peruskuntoiselle hevoselle: kuuden viikon ohjelma hevoselle joka palaa laidunlomalta tai tauolta takaisin töihin, tai vaikka nuorelle hevoselle liikunnan aloittamiseen.
  • Suunnitelma huonokuntoiselle hevoselle: kuuden viikon ohjelma hevoselle joka on ollut toipilaana ja palaa vähitellen töihin, tai joka on esimerkiksi ylipainoinen ja on aloittelemassa painonpudotusta.

Liikuntasuunnitelma on osa sekä "Hevosen painonhallinta" -verkkokurssia että "Hevosen liikuntasuunnitelma" verkkokurssia. Hevosen painonhallinta kurssi käsittelee kattavasti hevosen ruokintaa ja liikuntaa ja on suunnattu erityisesti niille joiden hevosten on vaikea säilyttää linjojaan sekä niille jotka haluavat kattavat työkalut hevosen normaalipainoisen pitämiseen. Hevosen liikuntasuunnitelma -kurssi on harraste- ja harrastekilpahevosille suunnattu valmennusfysiologian kurssi.

"Hevosen liikuntasuunnitelma" -kurssilta saat syvemmät ohjeet miten lähteä suunnittelemaan hevosesi liikuntaa juuri sinun tarpeiden mukaisesti, oli kyseessä harraste- tai kilpahevonen. Kurssi käsitettelee kattavasti hevosen valmennusfysiologian perusteet harrastajille sopivalla tavalla keskittyen pääasiassa perus- ja kestävyyskuntoon (eli terveys- ja kuntoliikuntaan hevosille).

Lisää tietoa ja vinkkejä saat Hevoskoulutus.fi “Hevosen painonhallinta”-verkkokurssilta tai "Hevosen liikuntasuunnitelma" -verkkokurssilta sekä uutiskirjeistämme. Tervetuloa mukaan!

Arvosanat ja Arvostelut

5.0
Arvosanojen keskiarvo
1 Arvosanat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
kaisuelina
Lähetetty 3 kuukautta sitten
Laitumelta liikkeeseen helposti

Auttoi kovasti suunnitelmaa miten aloittaa taas liikunta laitumen jälkeen, niin ettei vanha herra rasitu liikaa. 🙂

×
Preview Image
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä