Myytinmurtajat verkkoluento

Myytinmurtajat verkkoluento

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
Ilmainen

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

Hevoskoulutus.fi kouluttajat vastaavat yleisimpiin myytteihin hevosalalla. Onko ne totta, osittain totta vai täysin tarua?

SRL:n hyväksymä valmentaja, englannissa Animal Physiotherapistiksi opiskellut Niina Kirjorinne vastaa myytteihin: "vakauttaako turparemmi kuolainta" ja "voiko kuolaimettomat aiheuttaa haittaa hevosille".

Hevostalousagrologi Jutta Kolehmainen kertoo voiko kaura aiheuttaa hevosille "pöllövirtaa", tuleeko laihdutettavalta hevoselta vähentää heinää, rauhoittaako magnesiumlisä hevosta ja puhutaan myös madotuksesta.

Hevoshieroja ja hevosen biomekaniikan asiantuntija Miisa Wikman taas vastaa kysymyksiin voiko pintelit estää jännevammoja rasituksessa ja rikkooko asfaltilla ravaaminen tai laukkaaminen hevosen.

Hevostenkouluttaja Mia Jurvalta taas kertoo voiko hevonen sikailla, voiko tarhaaminen aiheuttaa loukkaantumisriskin ja onko hevosia jotka eivät voi tarhata. Mia kertoo myös ruokapalkan käyttämisestä koulutuksessa.

Tämä tunnin kestävä luentokooste on rakennettu teidän esittämien väittämien pohjalta. Luento on ilmainen, riittää että rekisteröidyt sivustolle käyttäjäksi (rekisteröityminen on ilmaista, eikä sido mihinkään). Luento on katsottavissa 6kk rekisteröitymisestä.

Kurssin Sisältö

Arvosanat ja Arvostelut

5.0
Arvosanojen keskiarvo
4 Arvosanat
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
Liisa
Lähetetty 1 vuosi sitten
Hyvä!

Tosi hyvä, selkeä ja ilmainen!! Kiitos <3

×
Esikatsele Kuva
eliisalehto
Lähetetty 2 vuotta sitten
Kurssi on hyvä

Todella hyvä luento

×
Esikatsele Kuva
Mikosal
Lähetetty 2 vuotta sitten
Tärkeitä aiheita

Tärkeitä aiheita ja laittoi paljon miettimään omia uskomuksia. Kiitos! Lisää tälläisiä!

×
Esikatsele Kuva
HAhonen
Lähetetty 2 vuotta sitten
Suosittelen

Hyviä, tärkeitä ja ajankohtaisia asioita käsitelty neutraalisti ja selkeästi. Erityisesti kaikille hevosharrastuksen alkupuolella oleville loistava, mutta hyvää pohdintaa myös jo vuosikymmeniä harrastaneille.

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä