Copy of 24.12.2023, jouluaatto

Copy of 24.12.2023, jouluaatto

1.12.2024 joulukalenteri tietovisa

Vastaa kysymykseen (vastaukset ovat anonyymejä) ja katso oikea vastaus sen jälkeen.

Mikä on hevosen riittoisin energialähde(Pakollinen)Vastaa kysymykseen. Jos haluat osallistua pääarvontaan tulee sinun jättää sähköpostiosoitteesi (tarkistathan että osoite on oikein ja jätä sama osoite joka päivä). Kaikkien 24 kysymykseen oikein vastanneiden kesken arvomme yhden pääpalkinnon.

Yhteystietoja ei säilytetä arvonnan jälkeen. Emme käytä yhteystietoja markkinointiin. Pääpalkinnon arvonta suoritetaan 2.1.2025 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Joulukalenterin perinteinen arvonta tuote- ja verkkokurssipalkinnoilla löytyy alempaa sivulta. Voit osallistua molempiin arvontoihin.

Anna meille palaute tästä videosta
Meistä olisi kiva tietää miten hyödyllinen tai mielenkiintoinen tämä video sinusta oli. 1 = ei lainkaan kiinnostava ja 5 = erittäin kiinnostava. Voit vastata anonyymisti.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuraa Veeraa somessa

Vuoden riemastuttavin romaani! 

Humoristinen romaani hevosmaailmasta ja vähän ihmistenkin. Suursuositun Avioliittosimulaattorintekijä osuu taas ytimeen kuin kavionpotku! 

Hevosten kanssa kyllä pärjää, ihmisten kanssa on joskus toisin. He tuovat tallille kaiken: takertuvuutensa, traumansa, aviokriisinsä ja kuusi kuutiometriä tavaraa yhdelle hevoselle. Serkkupoika lisää Katrin kuormaan vetelänoloisen tyttärensä, Jennican ceellä. Tähän asti on majoitettu vain hevosia eivätkä teinit kuulu unelmaan, jota hevosalalla eletään. Toisaalta ei siihen alkuaan kuulunut köyhyyskään, ja kesäasukkaan ottamalla tienaisi mukavasti. Mutta mitä kaikkea sukulaistyttö tuo tullessaan?“Nyt täytyy sanoa, että kylläpäs oli lystiä kyytiä. Veera Niemisen esikoisteos Avioliittosimulaattori on kerralla hotkaistava, vatsanpohjaa pompotteleva trippi.”Helsingin Sanomat“…huomaan lukiessani tyrskiväni ääneen julkisilla paikoilla.” Turun Sanomat

Joulukalenterin arvonta on päättynyt. Arvonta suoritetaan 27.12.2024 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
25. luukussa on palautelomake jonka yhteydessä on toinen arvonta, muista osallistua. Rauhallista joulun aikaa!

Arvonnan säännöt, Tietosuojaseloste

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search
error: Sisällönsuojaus käytössä