Hevosen liikuntasuunnitelma – verkkokurssi

Hevosen liikuntasuunnitelma – verkkokurssi

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
49,90

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

Liike on lääke, mutta vasta kun yksilöllinen annostus sekä laatu on kohdallaan. Hevosen terveys ja hyvinvointi lähtee liikunnan, ravitsemuksen sekä levon tasapainosta riippumatta millä tasolla ja minkä ikäinen hevosesi on tai mitä hevosesi tekee työkseen.

Valmennusfysiologian perusteet hevosen omistajille ja hevosharrastajille.

Liikunta on hevoselle perustarve ja edellytys terveenä ja hyvinvoivana pysymiseen. Liikkuva hevonen on hyvinvoiva hevonen.

Oikein toteutettuna liikuntasuunnitelma auttaa sinua pitämään harjoitukset monipuolisina, säännöllisinä ja voit suunnitella liikunnan sopimaan sinun omiin aikatauluihin ja tavoitteisiin.

Tältä kurssilta opit hevosen liikunnan perusteet, opit arvioimaan erilaisten hevosten liikunnan tarvetta sekä miten voisit monipuolistaa hevosesi liikuntaa. Kausiajattelu auttaa hevosen lihaksiston ja peruskunnon kehittämisessä lajisuunnasta ja hevosen iästä ja käytöstä riippumatta. Kurssilta löydät valmiit pohjat kuntokausien rakentamiseen.

Kurssilta saat myös valmiin peruskuntokauden ohjelman hevoselle 12 viikoksi. Peruskuntokausi on kaikille hevosille sama lajisuunnasta riippumatta sillä vasta peruskuntokauden jälkeen siirrytään lajivalmennukseen. Peruskuntokauden ohjelma käy sellaisenaan harrastehevosille terveysliikunnaksi.

 • Hevosen valmennusfysiologian perusteet: terveys- ja kuntoliikunta.
 • Monipuolisen harjoittelun merkitys ja harjoitusohjelman rakentaminen.
 • Hevosen aineenvaihdunta, lihaksisto sekä liikunnan perusteet.
 • 27 oppituntia
 • Runsaasti valmennukseen liittyvää oheismateriaalia.
 • Käteviä laskureita oman hevosen liikuntaohjelman suunnittelun avuksi.
 • Liikuntaohjelma peruskuntokaudelle.
 • Ohjelmat hevosen kunnonkohotukselle.
 • Lopun kokeen suorittamisen jälkeen osallistumistodistus.
 • Kurssin kesto n. 2-4 tuntia.
 • Itsenäiseen opiskeluun.
 • Kurssille on oma keskusteluryhmä.

Jos haluat entistä syvemmälle hevosen terveyden ja aineenvaihdunnan saloihin, osallistu myös Hevosen ruokinnan perusteet -verkkokurssille. Voit ostaa kurssit yhdessä paketissa edullisemmin tästä linkistä.

Arvosanat ja Arvostelut

4.3
Arvosanojen keskiarvo
6 Arvosanat
5
2
4
4
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
adeliina-palomaki
Lähetetty 1 viikko sitten
Laadukas materiaali kokonaisuus👍

Tekstin luettavuuteen ja muotoiluun panostaisin lisää sekä siihen ettei tieto ole niin hajanaista vaan löytyy selkeästi kaikki yhden otsikon alta 😊 tällöin ei myöskään ole tarve toistella asioita moneen kertaan eikä viitata konaiseen tekstiin kirjoittaen asiaa uudelleen vaan riittää selkeä viittaus aihe kokonaisuuteen ja otsikkoon😊Kokonaisuudessaan erittäin hyvä kurssi!😊👍🌞 paljon tietoa!👍👍

×
Esikatsele Kuva
Hanna Vetikko
Lähetetty 7 kuukautta sitten
Liikuntasuunnitelma

Kurssilla oli paljon tarpeellista tietoa. Toistoa tuli hieman ja ehkä olisin kaivannut yksityiskohtaisempia suunnitelmia. Hiukan myös teknisiä ongelmia sivustossa.

×
Esikatsele Kuva
fannikelho
Lähetetty 1 vuosi sitten
Selkeä kurssi, panostettu perusasioihin

Tykkäsin siitä, että vaikka jokaisella "oppitunnilla" käsiteltiinkin eri asioita, oli niitä nidottu myös kivasti toisiinsa (jolloin tuli aina kertausta aikaisemmista asioista). Moni asia oli itselle tuttu jo hevosen painonhallinnan verkkokurssilta, mutta tuli paljon uuttakin. Mielenkiintoinen aihe ainakin, tätä haluaisin opiskella lisää, perusteitahan tämä kurssi vain käsitteli 🙂

×
Esikatsele Kuva
tisinisa
Lähetetty 2 vuotta sitten
-Hyvä kurssi

Kurssilla paljon sisältöä ja hyvää tietoa. Vastaan tuli useampi asia, jota en ole tiennyt, ja taatusti omat toimintatavat ponien kanssa muuttuvat saatujen tietojen myötä. Jään kaipaamaan jotain käteen jäävää materiaalia, johon palata kurssin päättymisen jälkeen. Pelkään, että unohdan vaikka mitä... Mutta hyvä kurssi kokonaisuutena. Ei kaduta osallistuminen 😀

×
Esikatsele Kuva
Anu
Lähetetty 2 vuotta sitten
Konkreettinen ja käytännönläheinen!

Hyvä tiivis ja helposti käytäntöön sovellettava paketti hevosen liikuntafysiologiasta. Laajuus on riittävä harrastajalle ja antaa varmuutta tekemiseen.

×
Esikatsele Kuva
Riitta Niemi
Lähetetty 3 vuotta sitten
Valtava tietomäärä. Mielenkiintoinen tietopaketti hevosen valmentamisesta ja biomekaanista

Odotukseni ylittyivät ! Sain hurjasti tietoa ja motivaation lisäopiskeluun kasvoi. Olen todella tyytyväinen, että lähdin tähän mukaan. Myös hevoseni hyötyvät!!

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä