Hevonen päästä kavioihin -verkkokurssi

Käyttöopas hevoseen

Tämä kahden tunnin videomuodossa oleva verkkokurssi toimii sekä dokumenttina hevosista että kurssina hevosen toiminnallisesta anatomiasta ja fysiologiasta. Pääset syvälle hevosen kehoon ja aisteihin, miten hevonen havainnoi maailmaa ja miten me vaikutamme hevoseen sekä henkisesti että fyysisesti erilaisilla töillä ja varusteilla.

Kurssilla on 18 oppituntia jotka liittyvät ensisijaisesti hevosen tukirangan toimintaan sekä asioihin jotka vaikuttavat suoraan hevosen tukirankaan. Kurssi käsittelee käytännön esimerkein kaikki tärkeimmät hevosen biomekaniikan teoriat ja miten ne näkyvät meidän jokapäiväisessä arjessa sekä työssä.

Kurssilla opit miten hevosen rakenne, rotu ja käyttötarkoitus vaikuttavat hevosen liikkumiseen sekä koulutukseen. Opit mitä eroa on eri rotuisilla hevosilla, ja samalla miten samanlaisia ne ovatkaan keskenään.

Tämä kurssi on hevosen käyttöohjekirjan osio missä luetellaan hevosen osat ja mihin niitä osia tarvitaan. Miellyttävä ja helppo tapa syventyä hevosen anatomian ja fysiologian maailmaan.

Kurssi sopii kaikille hevosihmisille ikään katsomatta.

 

Kouluttaja:

Kurssin on koonnut hevosen biomekaniikkaan ja valmennusfysiologiaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman. Tämän kurssikokonaisuuden rakentaminen on ollut Miisan pitkäaikaisena haaveena, sillä kurssi vastaa niihin kysymyksiin mitä ihmiset esittävät eniten sekä käytännön työssä että kursseilla. Tämä kurssi luo pohjan kaikelle hevosen liikuttamiselle, kouluttamiselle, ruokinnalle ja hoidolle.

Miisalla on pitkä työhistoria sekä ravi-, ratsu- että työhevosten parissa mikä on herättänyt Miisan oman kiinnostuksen hevosen monipuoliseen käyttöön, eri rotujen eroihin koulutuksellisesti, varusteiden ja valmennuksen näkökulmasta. Tämä kurssi vastaa kysymykseen “miksi”. Miksi hevonen on hevosen mallinen, miksi me varustelemme sen tietyllä tavalla, miksi se liikkuu miten liikkuu.

69,90 

  • 18 oppituntia.
  • yli 2 tuntia videomateriaalia.
  • Kurssi on käytössäsi 12kk heti oston jälkeen Hevoskoulutus.fi palvelussa. Löydät kurssin sisään kirjautuneena omasta profiilistasi.
  • Kurssilla on oma keskusteluryhmä Hevoskoulutus.fi palvelussa jossa voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa sekä kysyä tarkentavia kysymyksiä kouluttajalta.
  • Kouluttajana kurssilla on hevosen valmennusfysiologiaan ja biomekaniikkaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman.

Ostamalla saat

Hevonen päästä kavioihin
anatomia

Hevonen päästä kavioihin

Miksi hevonen on etupainoinen? Miten hevosen kokoinen eläin voi liikkua lähes 80km/h ja hypätä yli metrisiä esteitä? Miten hevonen näkee ja hengittää ja miten näkö

error: Sisällönsuojaus käytössä