Hevonen päästä kavioihin

Hevonen päästä kavioihin

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
69,90

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

Miksi hevonen on etupainoinen? Miten hevosen kokoinen eläin voi liikkua lähes 80km/h ja hypätä yli metrisiä esteitä? Miten hevonen näkee ja hengittää ja miten näkö ja hengitys vaikuttavat meidän ihmisten kanssa tekemiseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin hevosen liikkumisesta, toiminnallisesta anatomiasta ja rakenteesta vastaamme hyvin käytännön läheisesti tällä kurssilla.

Hevonen päästä kavioihin on ollut yksi suosituimmista käytännön kursseista ja nyt verkossa saamme kurssille entistä enemmän syvyyttä monipuolisen materiaalin avulla. Kurssi toimii erinomaisena pohjustuksena hevosen anatomian ja biomekaniikan syvempään opiskeluun, mutta sopii myös aloittelijoille. Kurssi rakentaa kokonaisvaltaisen kuvan siitä miten hevosessa kaikki on yhteydessä kaikkeen, mutta asioita voidaan tarkastella ja harjoitella kuitenkin pala kerrallaan.

Kurssi sopii kaikille hevosihmisille lajisuunnasta, kokemuspohjasta ja iästä riippumatta. Materiaali on saanut kiitosta niin pitkän linjan hevosalan ammattilaisilta kuin aloittelevilta lapsilta ja nuorilta.

Kurssi on videomuodossa. Kurssilla on 18 oppituntia. Videomateriaalia on hieman yli 2 tuntia ja videot on jaettu 3 - 15 minuutin pätkiin, joihin on helppo palata.

Arvosanat ja Arvostelut

5.0
Arvosanojen keskiarvo
6 Arvosanat
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
JaanaB
Lähetetty 3 kuukautta sitten
Havainnollistavat videot ja kysymyksen materiaaleissa

Videot ja kysymykset yhdessä laittavat oikeasti pohtimaan asioita ja miettimään niitä omien sekä tuttujen hevosten kannalta ja auttaa alustavasti ymmärtämään mahdollisia ongelmia sekä monipuolistamaan hevosen treeniä.

×
Esikatsele Kuva
maria rouvinen
Lähetetty 4 kuukautta sitten
Hyvä kurssi

todella monipuolinen kurssi hevosen toiminnallisuudesta =)

×
Esikatsele Kuva
adeliina-palomaki
Lähetetty 5 kuukautta sitten
yksityiskohtainen ja monipuolinen

yksityiskohtainen ja kattava 🙂 Minusta tämän kurssin pitäisi kuulua jokaiselle hevosen kanssa toimivalle työkalupakkiin mukaan 🙂 Miellyttävä puheääni ja kerrontatapa, käytännön läheisyys 🙂 kehitysehdotuksena äänen laatuun ja volumeen videoiden välillä voisi kiinnittää huomiota, osa videoista oli hiljaisia ja osa kova äänisempiä. Mutta kaikenkaikkiaan kokonaisuutena oikein loistava kurssi! 🙂

×
Esikatsele Kuva
Laura Santakivi
Lähetetty 6 kuukautta sitten
Kymppi plus!

Tämä oli todella "hevosen perusteet"-kurssi! Yli 30 vuotta hevosten kanssa ja opin vaikka mitä uutta. Saisipa tämän kirjana!

×
Esikatsele Kuva
rosa
Lähetetty 8 kuukautta sitten
Ihanan visuaalinen

Videomuotoisuus toimii todella hyvin tähän aiheeseen, laaja kokonaisuus ja pohdintakysymyksistä plussaa

×
Esikatsele Kuva
eliisalehto
Lähetetty 1 vuosi sitten
Hevonen päästä kavioihin

Ihan mielettömän laaja ja hyvä kurssi! Suosittelen.

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä