Hevonen päästä kavioihin

Hevonen päästä kavioihin

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
69,90

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Miksi hevonen on etupainoinen? Miten hevosen kokoinen eläin voi liikkua lähes 80km/h ja hypätä yli metrisiä esteitä? Miten hevonen näkee ja hengittää ja miten näkö ja hengitys vaikuttavat meidän ihmisten kanssa tekemiseen? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin hevosen liikkumisesta, toiminnallisesta anatomiasta ja rakenteesta vastaamme hyvin käytännön läheisesti tällä kurssilla.

Hevonen päästä kavioihin on ollut yksi suosituimmista käytännön kursseista ja nyt verkossa saamme kurssille entistä enemmän syvyyttä monipuolisen materiaalin avulla. Kurssi toimii erinomaisena pohjustuksena hevosen anatomian ja biomekaniikan syvempään opiskeluun, mutta sopii myös aloittelijoille. Kurssi rakentaa kokonaisvaltaisen kuvan siitä miten hevosessa kaikki on yhteydessä kaikkeen, mutta asioita voidaan tarkastella ja harjoitella kuitenkin pala kerrallaan.

Kurssi sopii kaikille hevosihmisille lajisuunnasta, kokemuspohjasta ja iästä riippumatta. Materiaali on saanut kiitosta niin pitkän linjan hevosalan ammattilaisilta kuin aloittelevilta lapsilta ja nuorilta.

Kurssi on videomuodossa. Kurssilla on 18 oppituntia. Videomateriaalia on hieman yli 2 tuntia ja videot on jaettu 3 - 15 minuutin pätkiin, joihin on helppo palata.

Arvosanat ja Arvostelut

5.0
Arvosanojen keskiarvo
1 Arvosanat
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
eliisalehto
Lähetetty 2 kuukautta sitten
Hevonen päästä kavioihin

Ihan mielettömän laaja ja hyvä kurssi! Suosittelen.

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä