Hevosen painonhallinnan verkkokurssi

Hevosen ylipaino on yksi pahimmista hevosten terveysongelmista länsimaissa. Jos ongelma olisi helposti ratkaistavissa, talleissamme ja pihatoissamme asustaisi vain hoikkia hevosia ja poneja.

Tämä kurssi tarjoaa runsaasti tutkittua ja myös käytännössä koeteltua tietoa ja käytännön ohjeita hevosen laihduttamiseksi ja normaalipainon säilyttämiseksi. Näitä ohjeita ja kurssin kuuden viikon ohjelmaa seuraamalla lihava hevonen saadaan hoikistumaan terveellisellä tavalla niin, että se saa elää elämäänsä hyvävointisena ja hyväntuulisena – oli sen laji sitten mikä tahansa kilparatsusta eläkeläishevoseen.

Kattava taustatieto lihavuuden syistä ja seurauksista on avartavaa luettavaa myös niille hevosenomistajille, joiden elämässä juuri nyt ei ole lihavaa hevosta. Kurssi auttaa hevosen omistajia ja tallinpitäjiä suunnittelemaan hevosten arkea mahdollisimman hevosystävälliseksi ja terveelliseksi erilaisia elintasosairauksia ennaltaehkäisten.

Tältä kurssilta on saanut apua jo sadat ihmiset hevostensa laihduttamiseen menestyksekkäin tuloksin. Kurssin kokonaisvaltaisuus on saanut valtavasti kiitosta kurssilaisilta, myös niiltä joilla ei ole laihdutettavia hevosia.

Kouluttaja:

Hevosen biomekaniikkaan ja valmennusfysiologiaan erikoistunut hevoshieroja Miisa Wikman joka on kouluttanut ja luennoinut aiheesta ympäri Suomea.

Tämä kurssi on uudistettu versio kurssista “Ylipainoisen hevosen laihduttaminen” vanhalla Hevoskoulutus.fi alustalla. Vanhalle kurssille pääset tästä linkistä.

 

49,90 

  • 5 jaksoa ja 30 oppituntia. Kurssin kesto 2-4 tuntia.
  • Hyödyllisiä laskureita hevosen ruokinnan ja liikunnan suunnittelun tueksi.
  • Laskurit ja lomakkeet hevosen painon seuraamiseen.
  • Ohjeet hevosen lihavuuskunnon arvioimiseen ja seuraamiseen.
  • Ohjeet hevosen liikunnan suunnitteluun ja itsenäisen liikkumisen lisäämiseen.
  • Liikuntaohjelma kuudelle viikolle. Kurssilla on valittavana kaksi erilaista ohjelmaa. Voit valita ohjelman hevosesi pohja- ja lihavuuskunnon mukaan tai tehdä molemmat.
  • Kurssimateriaali on käytössäsi 12kk kurssin ostosta Hevoskoulutus.fi palvelussa. Löydät kurssin kirjautumisen jälkeen omasta profiilistasi.
  • Osallistumistodistus.
  • Oma keskusteluryhmä Hevoskoulutus.fi palvelussa. Kysy kouluttajalta ja keskustele muiden kurssilaisten kanssa.

Katso myös hevosen liikunnan ja painonhallinnan verkkokurssipaketti ja säästä -20€!

Ostamalla saat

hevosen laihdutus
Harjoitusohjelmat

Hevosen painonhallinnan verkkokurssi

Hevosen ylipaino on yksi pahimmista hevosten terveysongelmista länsimaissa. Jos ongelma olisi helposti ratkaistavissa, talleissamme ja pihatoissamme asustaisi vain hoikkia hevosia ja poneja. Tämä kurssi tarjoaa

error: Sisällönsuojaus käytössä