Satulan- ja suitsien sovittamisen verkkokurssipaketti

Positiivista energiaa harjoitteluun ja harrastamiseen hevoselle sopivien varusteiden valinnalla!

Tämä runsas verkkokurssipaketti sisältää perustiedot satulan sopivuuden arvioimisesta, syventävän verkkokurssin satulansovittamisesta sekä kahden tunnin luennon suitsien sovittamisesta ja hevoselle sopivien suitsien valinnasta. Kurssit ja luennot sisältävät runsaasti havainnollistavia kuvia sekä videoita ja saatkin kokonaisvaltaisen tietopaketin jonka avulla pääset valitsemaan hevosellesi sopivat varusteet, säästäen aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kouluttajana verkkokursseilla satula- ja valjasseppä Liza Aura (leatherequitation.fi), luennolla hevoshieroja Miisa Wikman (mwhevospalvelut.com) ja Liza Aura

89,90 

  • Terveellinen satulointi verkkokurssi, Sopivasti satulassa verkkokurssi ja Suitsien sovittaminen hevoselle verkkoluento.
  • 20 oppituntia sekä 2 tunnin luento.
  • Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 12kk ja luento katsottavissa 3kk heti oston jälkeen Hevoskoulutus.fi palvelussa.
  • Kouluttajina satula- ja valjasseppä Liza Aura sekä hevoshieroja Miisa Wikman
  • Monipuolinen ja kattava.

Ostamalla saat

suitsien sovittaminen
anatomia

Suitsien sovittaminen verkkoluento

Hevoshieroja Miisa Wikman ja satula- ja valjasseppä Liza Aura luennoivat suitsien sovittamisesta. Luennon aiheita: Hevosen pään hermot, suonet ja lihakset sekä niiden tehtävät. Hevosen pään

Hevosen satulointi
anatomia

Terveellinen satulointi

Sopiva satula, niin hevoselle kuin ratsastajalle on yksi tärkeimmistä varusteista ratsastuksessa. Sopiva satula edistää hevosen terveyttä, lihaksiston kehittymistä ja on iso osa ratsukon turvallista treeniä.

error: Sisällönsuojaus käytössä