Hevosen rakenne – verkkokurssi

Hevosen rakenne – verkkokurssi

Tämänhetkinen tila
Ei Osallistunut
Hinta
39,00

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

Search

LOPPUUNMYYTY!!

Kurssimateriaali on 1.8. jälkeen ostaneille käytössä 1.8.2023 saakka.

Kiinnostaako aihe? Tutustu Hevonen päästä kavioihin -verkkokurssiin.

Perustiedot hevosen rakenteesta jokaiselle hevosenomistajalle ja ostajalle. Kuinka rakennetta arvioidaan, miten rakenne vaikuttaa hevosen liikkumiseen, terveyteen ja suorituskykyyn. Mitä hevosen ostajan tulisi tietää rakenteesta ja miten rakennearvosteluja tulkitaan, mistä eri termit kertovat.

Hevosen rakenteen vaikutus liikkumiseen ja terveyteen

Oikeanlainen rakenne on hevosen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta. Se auttaa valmennuksessa, helpottaa varusteiden hankinnassa (esim. satula) ja antaa hevoselle paremmat edellytykset pysyä terveenä.

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille hevosihmisille – olit sitten ostamassa ensimmäistä hevostasi, astuttamassa tammaasi tai kiinnostunut hevosesta eläimenä. Kurssilla syvennytään rakenteen vaikutukseen hevosen jokapäiväisessä elämässä, valmennuksessa ja hyvinvoinnissa.

Mielenkiintoinen ja selkeästi etenevä kurssi auttaa ja rikastuttaa hevosharrastajien elämää helposti omaksuttavalla tavalla. Sen aikana tutustutaan eri hevosrotujen rakenneihanteisiin ja selvitetään, millaisia vaikutuksia rakenteella on hevosen liikkeeseen, terveyteen ja toisinaan jopa luonteeseen. Kurssi auttaa ymmärtämään hevosta yksilönä ja antaa selityksiä sille, miksi tietyn hevosen kohdalla jotkin asiat toimivat ja toiset eivät.

Kurssilla tutustutaan myös yleisimpiin rakennevirheisiin ja niiden vaikutukseen hevosen terveyteen, liikkumiseen ja suorituskykyyn. Erityisesti rakennevirheiden periytyvyys on tärkeää tietoa niille, jotka ovat valitsemassa tammalleen sopivaa oria. Kurssilla käydään läpi myös rakennearvosteluissa käytettyä sanastoa ja sivutaan hevosen rakenteen arvioimisen haasteita.

Tämä ytimekäs mutta sisällöltään monipuolinen lyhytkurssi toimii erinomaisena pohjustuksena sivustomme anatomian ja biomekaniikan kursseille. Sen avulla pääset sisään hevosen biomekaniikan kiehtovaan maailmaan.

Kurssin kesto:

Tekstit kuvineen n. 45min.
Videot n. 1 tunti
Lähteet, lisälukeminen sekä linkit n. 1 tunti.

Arvosanat ja Arvostelut

3.0
Arvosanojen keskiarvo
1 Arvosanat
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
Anna
Lähetetty 3 vuotta sitten
Inspiroiva kurssi

Kurssi täytti hyvin odotukseni näyttelyarvostelujen termien selventämisestä. Jotkin käsitteet jäivät vielä puuttumaan tai vaatisivat vielä yksityiskohtaisempaa selitystä täyden ymmärryksen saamiseksi. Olisi opettavaista nähdä vielä enemmän kuvia rinnakkain saman rodun hevosista, joilla eri arvostelukohdista eri pisteet. Lähdetiedoissa useampi linkki vaikuttaa harmillisesti olevan vanhentunut.

×
Esikatsele Kuva
Näytä lisää arvosteluja
Mikä oli kokemuksesi? Meistä olisi hienoa kuulla!
error: Sisällönsuojaus käytössä