Kurssit

Kurssit

49,90€

Hevosen liikuntasuunnitelma – verkkokurssi

Valmennusfysiologian perusteet hevosen omistajille ja hevosharrastajille. Tämän kurssin avulla opit suunnittelemaan hevosellesi monipuolisen ja terveellisen liikunnan ympäri vuoden. Kurssi käsittelee kattavasti liikunnan hyötyjä, hevosen aineenvaihduntaa sekä miten harjoittelua voisi monipuolistaa parhaimpien terveyshyötyjen tavoittamiseksi. Saat kurssilta valmiit ohjelmat sekä eri kuntokausille että peruskuntokaudelle. Peruskuntokauden ohjelma on kaikille hevosille sama lajisuunnasta, rodusta ja iästä riippumatta ja sopii sellaisenaan harrastehevosille terveysliikunnaksi. Liikkuva hevonen on hyvinvoiva hevonen! Tältä kurssilta saat paljon tietoa urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn, lihaksiston kehittämiseen ja hevosen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin riippumatta onko tavoitteesi kilpakentillä tai kotimaastoissa.

Katso myös liikunnan ja ruokinnan verkkokurssipaketti verkkokaupasta! Kurssipaketin avulla pääset entistä syvemmälle hevosen aineenvaihdunnan, terveyden ja hyvinvoinnin maailmaan.

39€

Istunnan verkkokurssi I

Tämä verkkokurssi soveltuu kaikkien lajien ratsastajille.

Kurssista hyötyvät sekä tunti-, harraste- että kilparatsastajat.

Kurssi on rakennettu erilaisten esimerkkien, mielikuvien, kysymysten ja harjoitusten pohjalle huumoria unohtamatta.

Alussa pohditaan omaa kehonkäyttöä ja rutiineja. Kurssin edetessä tehdään harjoituksia ilman hevosta, paikallaan olevan hevosen selässä ja lopuksi myös kaikissa askellajeissa.

Kurssi koostuu lyhyistä videopätkistä, teksteistä ja kuvista, joilla havainnollistetaan esimerkkejä ja harjoituksia.

Ilmainen

Hevosen Ensiapu

Jokaisen hevosenomistajan tietopankki hevosen perussairauksista ja ensiavusta. Ensiapukaapin sisältö ja ohjeet päivittäiseen terveydentarkastukseen.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä