Kurssit

Kurssit

39€

Istunnan verkkokurssi I

Tämä verkkokurssi soveltuu kaikkien lajien ratsastajille.

Kurssista hyötyvät sekä tunti-, harraste- että kilparatsastajat.

Kurssi on rakennettu erilaisten esimerkkien, mielikuvien, kysymysten ja harjoitusten pohjalle huumoria unohtamatta.

Alussa pohditaan omaa kehonkäyttöä ja rutiineja. Kurssin edetessä tehdään harjoituksia ilman hevosta, paikallaan olevan hevosen selässä ja lopuksi myös kaikissa askellajeissa.

Kurssi koostuu lyhyistä videopätkistä, teksteistä ja kuvista, joilla havainnollistetaan esimerkkejä ja harjoituksia.

Loppuunmyyty!

Hevosen painonhallinnan verkkokurssi

Hevosen painonhallinta sekä laihduttaminen on helppoa oikeilla työkaluilla. Tämän kurssin avulla saat kaikki tarvittavat perustiedot hevosen turvalliseen laihdutukseen sekä hevosen pitämiseen normaalipainoisena. Kurssi sisältää liikuntaohjelman kuudelle viikolle sekä paljon hyödyllisiä laskureita joiden avulla voit tehdä juuri sinun aikatauluille ja hevosellesi sopivan suunnitelman painonhallintaan. Saavuta pysyviä tuloksia ja edistä hevosesi terveyttä ja hyvinvointia.

Ilmainen!

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle

Tällä lyhyellä helpolla harjoituksella on paljon positiivisia vaikutuksia hevosen keholle ja liikkeen laadulle. Hevosen terveellinen liikkuminen lähtee hyvästä tasapainosta. N. 10 minuutin tietoisku on ilmainen kaikille rekisteröityneille käyttäjille ja toimii erinomaisena pohjana hevosen jumppaamiselle sekä monipuoliselle kehonkäytölle.

Ilmainen

Hevosen Ensiapu

Jokaisen hevosenomistajan tietopankki hevosen perussairauksista ja ensiavusta. Ensiapukaapin sisältö ja ohjeet päivittäiseen terveydentarkastukseen.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä