Kurssit

Kurssit

Loppuunmyynti!

Hevosen rakenne – verkkokurssi

Hevosen rakenne vaikuttaa hevosen terveyteen, liikkumiseen ja hyvinvointiin. Monipuolinen kurssi kaikille hevosihmisille! Kurssi käsittelee kattavasti mitä näyttelyissä ja jalostusarvosteluissa käytetyt termit tarkoittavat, mihin asioihin rakenteessa voit vaikuttaa oikeanlaisella liikunnalla ja kehonhuollolla ja mitkä taas ovat synnynnäisiä ja muuttumattomia. Erinomainen kurssi jos olet astuttamassa tammaasi tai ostamassa hevosta.

49,90€

Hevosen liikuntasuunnitelma – verkkokurssi

Nyt vihdoin hevosen valmennus- ja liikuntakurssi harrastajille! Kurssi käsittelee monipuolisesti hevosen terveys- ja kuntoliikuntaa ja sopii kaikille hevosen omistajille ja harrastajille lajisuunnasta sekä tavoitteista riippumatta. Kurssi sopii erittäin hyvin nuoren hevosen kunnon rakentamiseen sekä hevosen painonhallintakurssin jälkeiseksi valmennuskurssiksi. Tämän kurssin tieto on helppoa siirtää käytäntöön ja kurssi sisältää paljon erilaisia työkaluja joilla voit lähteä suunnittelemaan sinun tarpeisiin sekä aikatauluihin sopivaa liikuntaa jolla edistää hevosesi terveyttä ja hyvinvointia.

39€

Istunnan verkkokurssi I

Tämä verkkokurssi soveltuu kaikkien lajien ratsastajille.

Kurssista hyötyvät sekä tunti-, harraste- että kilparatsastajat.

Kurssi on rakennettu erilaisten esimerkkien, mielikuvien, kysymysten ja harjoitusten pohjalle huumoria unohtamatta.

Alussa pohditaan omaa kehonkäyttöä ja rutiineja. Kurssin edetessä tehdään harjoituksia ilman hevosta, paikallaan olevan hevosen selässä ja lopuksi myös kaikissa askellajeissa.

Kurssi koostuu lyhyistä videopätkistä, teksteistä ja kuvista, joilla havainnollistetaan esimerkkejä ja harjoituksia.

Loppuunmyyty!

Hevosen painonhallinnan verkkokurssi

Hevosen painonhallinta sekä laihduttaminen on helppoa oikeilla työkaluilla. Tämän kurssin avulla saat kaikki tarvittavat perustiedot hevosen turvalliseen laihdutukseen sekä hevosen pitämiseen normaalipainoisena. Kurssi sisältää liikuntaohjelman kuudelle viikolle sekä paljon hyödyllisiä laskureita joiden avulla voit tehdä juuri sinun aikatauluille ja hevosellesi sopivan suunnitelman painonhallintaan. Saavuta pysyviä tuloksia ja edistä hevosesi terveyttä ja hyvinvointia.

Ilmainen!

Helppo tasapainoharjoitus hevoselle

Tällä lyhyellä helpolla harjoituksella on paljon positiivisia vaikutuksia hevosen keholle ja liikkeen laadulle. Hevosen terveellinen liikkuminen lähtee hyvästä tasapainosta. N. 10 minuutin tietoisku on ilmainen kaikille rekisteröityneille käyttäjille ja toimii erinomaisena pohjana hevosen jumppaamiselle sekä monipuoliselle kehonkäytölle.

Ilmainen

Hevosen Ensiapu

Jokaisen hevosenomistajan tietopankki hevosen perussairauksista ja ensiavusta. Ensiapukaapin sisältö ja ohjeet päivittäiseen terveydentarkastukseen.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä