Kurssit

Kurssit

159€

Hevosen asetus ja taivutus

Kurssilla käydään läpi asetuksen ja taivutuksen anatomiaa, ratsastustehtävien ja apujenkäytön suoritustekniikkaa, sekä käytännön harjoituksia, joilla hevosen ratsastettavuutta ja liikkumisen laatua voidaan kehittää kaikentasoisilla hevosilla. Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille oman treenin ja ratsastustekniikan hienosäätöön klassisen ratsastuksen ja käytännön biomekaniikan näkökulmasta. 43-osainen koulutus sisältää teorian lisäksi runsaasti havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia sekä yhteensä 20 harjoitusta ja testiliikettä.
Lisäksi kurssiin sisältyy henkilökohtainen etävalmennuskerta, jossa pääset tarkentamaan oppimaasi videovalmennuksen avulla.

49,90€

Hevosen ruokinnan perusteet

Hevosen ruokinnan perusteet -verkkokurssilla käydään läpi hevosen ruuansulatuselimistö, hevosen ravinnon- ja kuiva-aineen tarve ja siihen vaikuttavat tekijät, termistöä, eri rehuja ja käytännön ruokintaa. Pääset harjoittelemaan ruokintalaskelman tekoa videon ja erimerkkien avulla.Kurssi on tarkoitettu hevosen omistajille ja muille harrastajille, jotka haluavat saada yhdestä paikasta kattavan paketin hevosen ruokinnan perusteista. Kurssin materiaalit sisältävät paljon luettavaa tekstiä, linkkejä tutkimuksiin ja videoita mm. heinän punnitsemisesta ja "tee-se-itse" heinäautomaatista.

39€

Kavionhoito ja kengitys

Kavion hoitoa pintaa syvemmälle. Verkkokurssi käsittelee kavion rakennetta ja mekanismia, sekä mitä kengityksessä ja vuolussa olisi hyvä huomioida. Kurssilla on havainnollistavia videoita sekä kuvia. Jokaisen hevosen omistajan ja hoitajan kavionhoitokurssi.

11€

Hevosen kokoamisen perusteet -verkkoluento

Tunnin mittainen verkkoluento hevosen kokoamisen perusteista. Luennolla opitaan kuvien avulla, mitä hevosen kehossa tulisi tapahtua hevosta kootessa. Kokoamisen perusteiden kautta on helpompaa ymmärtää, mistä ongelmat tai hevosen vastustelu mahdollisesti johtuu. Luennolta saat eväitä laadukkaampaan arkiratsastukseen sekä vinkkiä kilpatreeniin.

29,90€

Terveellinen satulointi

Satula on yksi merkittävimmistä varusteista, jolla on iso vaikutus ratsuhevosen terveyteen ja suorituskykyyn. Tunnista ja löydä mahdollisia ongelmakohtia parantaaksesi hevosen liikkumista, työn mielekkyyttä. Opit huomaamaan milloin satula vaatii satulasepän toimenpiteitä, ennen kuin haasteet kipeyttää hevosen.

Ilmainen!

Hevonen ympyrällä

Ympyrällä työskentely vaatii hevoselta paljon tasapainoa ja kehonhallintaa. Kurssi kartoittaa ympyrätyöskentelyn haasteita ja avaa apuvälineiden käytön ongelmakohtia. Kurssi on ilmainen kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

Rekisteröityneille käyttäjille

Lataa ilmainen liikuntasuunnitelma

Rekisteröidy käyttäjäksi ja lataa hevosellesi ilmainen liikuntasuunnitelma-pohja.

Voit suunnitella hevosellesi monipuolisen ja kehittävän liikuntasuunnitelman tai voit testata kurssilta löytyviä malliohjelmia. Suunnittelussa voit käyttää apuna "Hevosen liikuntasuunnitelma" verkkokurssia.

39€

Hevosen rakenne – verkkokurssi

Hevosen rakenne vaikuttaa hevosen terveyteen, liikkumiseen ja hyvinvointiin. Monipuolinen kurssi kaikille hevosihmisille! Kurssi käsittelee kattavasti mitä näyttelyissä ja jalostusarvosteluissa käytetyt termit tarkoittavat, mihin asioihin rakenteessa voit vaikuttaa oikeanlaisella liikunnalla ja kehonhuollolla ja mitkä taas ovat synnynnäisiä ja muuttumattomia. Erinomainen kurssi jos olet astuttamassa tammaasi tai ostamassa hevosta.

49,90€

Hevosen liikuntasuunnitelma – verkkokurssi

Nyt vihdoin hevosen valmennus- ja liikuntakurssi harrastajille! Kurssi käsittelee monipuolisesti hevosen terveys- ja kuntoliikuntaa ja sopii kaikille hevosen omistajille ja harrastajille lajisuunnasta sekä tavoitteista riippumatta. Kurssi sopii erittäin hyvin nuoren hevosen kunnon rakentamiseen sekä hevosen painonhallintakurssin jälkeiseksi valmennuskurssiksi. Tämän kurssin tieto on helppoa siirtää käytäntöön ja kurssi sisältää paljon erilaisia työkaluja joilla voit lähteä suunnittelemaan sinun tarpeisiin sekä aikatauluihin sopivaa liikuntaa jolla edistää hevosesi terveyttä ja hyvinvointia.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä