Kurssit

Kurssit

19€

Pidäte perille

Kun hevonen reagoi pidätteisiin oikein, se vastaa ratsastajan pyyntöihin rennosti. Rento hevonen ei vastustele pidätteitä eikä jännity niskastaan.

29,90€

Suitsien sovittaminen verkkoluento

Tiesitkö että otsapannan kireys voi vaikuttaa hevosen selän terveyteen? Suitsien sovittamisella vaikutamme kokonaisvaltaisesti hevosen liikkeeseen ja terveyteen. Luennolla hevoshieroja Miisa Wikman ja satula- ja valjasseppä Liza Aura käsittelevät hevosen pään anatomiaa ja miten löytää ja sovittaa sopivat varusteet hevoselle. Luento kestää n. 2 tuntia ja on katsottavissa 3 kuukautta osallistumisesta.

19€

Eteen-alas ratsastus

Hevosen on tärkeää osata liikkua erilaisissa muodoissa ja asennoissa ratsastajan pyynnöstä. Oikein suoritettu eteen-alas ojennus auttaa hevosta liikkumaan monipuolisesti, ergonomisesti ja hyvässä tasapainossa.Hevosen eteen-alas ratsastuksen pikakurssi sisältää kotitehtävät, videomateriaalin sekä vinkit harjoitteluun.

Ilmainen!

Myytinmurtajat verkkoluento

Verkkoluentokooste Hevoskoulutus.fi kouluttajilta jolla murretaan teidän ehdottamia hevosalan yleisiä myyttejä. Kuumentaako kaura hevosia, vakauttaako turparemmi kuolainta, estääkö pintelöinti jännevamman syntymistä, voiko hevonen sikailla. Mm näitä asioita pohditaan alan asiantuntijoiden johdolla. Tämä ilmainen luento kestää tunnin ja on katsottavissa 6 kuukautta rekisteröitymisen jälkeen.

39,90€

Hevosen perusjumppa

Hevosen perusjumppa on neljän viikon kurssi. Joka viikko julkaisemme 3-5 hyödyllisintä jumppaliikettä hevosille joita voit yhdistellä kurssilta saatavien tietojen pohjalta omalle hevosellesi sopivaksi ohjelmaksi. Jumppaliikkeitä voidaan hyödyntää hevosen alku- ja loppuverryttelyssä, kuntoutuksessa sekä liikeratojen ja lihaksiston ongelmien korjaamisessa. Kurssi on rakennnettu käytännön työn pohjalta, käsitellen arkisia tarpeita mitä hevosen kehonkäytön ja lihaksiston näkökulmasta tulee vastaan. Kurssin ohjelman avulla pääset kehittämään hevosesi kehotietoisuutta, liikkuvuutta, keskivartalon hallintaa sekä pääset käsiksi erilaisiin kehollisiin haasteisiin mitä hevosella mahdollisesti on. Materiaali on käytössäsi Hevoskoulutus.fi palvelussa 12kk ostosta. Hyppää mukaan!

ILMAINEN!

Luento: Harrastehevosen ruokinta

N. 40 minuutin ilmainen luento harrastehevosen ruokinnasta. Luennolla käsitellään harrastehevosen ruokinnan perusteita. Luennoitsijana hevostalousagrologi (AMK) Jutta Kolehmainen.

Syvemmälle hevosen ruokinnan saloihin pääset Hevosen ruokinnan perusteet verkkokurssilla.

Rekisteröidy käyttäjäksi Hevoskoulutus.fi sivustolle (ilmaista eikä sido mihinkään) ja osallistu luennolle.

129€

Maastaratsastuksen perusteet

Kurssilla käydään läpi maastaratsastuksen perusteet. Harjoitukset sopivat kaikentasoisille ratsukoille huolelliseen perusteiden tarkistukseen.

79€

Hyvä ohjastuntuma

Ohjastuntuma vaikuttaa hevosen suuterveyteen, tasapainoon ja kehonkäyttöön. Hyvä ohjastuntuma onkin yksi ratsastajan tärkeimpiä taitoja, se toimii osana istuntaa ja auttaa kehittämään hevosen ratsastettavuutta tarkasti ja hevosystävällisesti.
Kurssi sisältää teoriaa ja 8 videota, sekä helppoja harjoituksia ohjastuntuman kehittämiseen.

159€

Hevosen asetus ja taivutus

Kurssilla käydään läpi asetuksen ja taivutuksen anatomiaa, ratsastustehtävien ja apujenkäytön suoritustekniikkaa, sekä käytännön harjoituksia, joilla hevosen ratsastettavuutta ja liikkumisen laatua voidaan kehittää kaikentasoisilla hevosilla. Koulutus soveltuu kaikille aiheesta kiinnostuneille oman treenin ja ratsastustekniikan hienosäätöön klassisen ratsastuksen ja käytännön biomekaniikan näkökulmasta. 43-osainen koulutus sisältää teorian lisäksi runsaasti havainnollistavaa kuva- ja videomateriaalia sekä yhteensä 20 harjoitusta ja testiliikettä.
Lisäksi kurssiin sisältyy henkilökohtainen etävalmennuskerta, jossa pääset tarkentamaan oppimaasi videovalmennuksen avulla.

Jaa tämä

Virhe: 404

Etsimääsi sivua ei löydy. Se on voitu siirtää tai poistaa. Tarkista osoitteen oikeinkirjoitus tai palaa etusivulle.

error: Sisällönsuojaus käytössä